Olga Manciu face dezvăluiri tulburătoare: “Totul a început să se ducă de râpă”

Olga Manciu face dezvăluiri tulburătoare: “Totul a început să se ducă de râpă”

-
//
03.09.2018

În ultima vreme, soția lui Alexandru Manciu a avut parte de mai multe provocări din partea vieții. Una dintre acestea a fost și incidentul cu unul dintre gemenii săi, în urma căruia acesta a suportat o intervenție chirurgicală la ochi.

Olga Manciu face dezvăluiri tulburătoare: “Totul a început să se ducă de râpă”

Astăzi, Olga Manciu a vorbit despre perioada stresantă din viața sa și le-a promis prietenilor virtuali că începe o nouă viață!

“Vă salut prieteni. Știți, în ultimile două luni nu prea înțelegeam unde a dispărut sufletul meu...parcă mă pierdusem pe mine însămi! Nu puteam să mă găsesc, deși încercări de căutare au fost. Într-un moment mi se făcuse frică, și mă simțeam tare pierdută și singură nu știu cum. Am încercat să ascult muzică, să citesc, să privesc filme motivaționale și să caut în jurul meu acele colacuri de salvare care să mă scoată din “tunelul” în care mă aflam. Nu îmi reușea nimic. Îmi părea că nu mai există o cale de reanimare a stării interioare! Și tot în acel moment totul a început să se ducă de râpă...Lucrul nu merge, dezvoltare nimic, bani = zero, probleme enorm de multe, oameni negativi în jur, lacrimi, dezamăgiri, și tot așa una după alta. Am stat eu să mă gândesc, de ce oare mi se întâmplă toate acestea? Poate e timpul să caut motivul în mine? Poate eu pot să schimb ceva? Și da, răspunsul a venit ca din senin. Doar eu îmi pot schimbă viața. Doar acțiunile mele mă pot ajuta să mă reanimez. Doar gândurile mele mă pot scoate din acest tunel negru. Și am început să schimb tot în jurul meu. Oamenii, acțiunile, gândurile și scopurile! De azi oficial începe o viață nouă, poate nu chiar în sensul direct, dar o viață în care eu sunt altfel! Și de aceea e una NOUĂ!

Confesiunea de luni

Voi cum luptați cu prăbușirea morală și fizică?”, a scris Olga pe pagina sa de Instagram.

Sursa: Mamaplus.MD