mamaplus.md

Pârtii în Moldova. Unde poți merge la săniuș

-
//
22.01.2018

Încă nu ai mers la săniuș, dar îți dorești tare mult o experiență de neuitat? Poți profita încă câteva zile de zăpadă, așa că nu ezita să mergi la pârtiile amenajate sau pe vreun derdeluș, pentru a te distra de minune împreună cu copiii.

Pârtii în Moldova. Unde poți merge la săniuș

Călărași

La 50 de kilometri de Chişinău, la Călăraşi, este amenajată o pârtie perfectă pentru săniuș. Ia-ți sania și bucură-te de zăpadă, alături de copii, atât cât mai este posibil.

Dănceni

Și în satul Dănceni din raionul Ialoveni este o pârtie pentru toți pasionații de săniuș. Crează-le amintiri copiilor tăi, ia o sanie și mergeți să vă distrați și să “înghețați” împreună.

Pârtii în Moldova. Unde poți merge la săniuș

Ungheni 

Și la Bahmut Club vă puteți bucura de o pârtie special amenajată, care vă așteaptă cu tot cu săniuțe.

Butuceni

Pârtia pentru săniuș se află pe teritoriul fermei pensiunii Butuceni, iar la final, tot acolo puteți gusta din izvarul, ceaiul și cornișoarele pregătite special pentru cei care vin la săniuș la Orheiul Vechi, scrie orheianca.eu. Pârtia de la Pensiunea Butuceni este iluminată, așa că vă puteți da cu sania și sub clar de lună.

Dino Park

Lângă Circul din Chișinău, vă puteți da cu sania la Dino Park, unde este o pârtie special amenajată.

Dacă nu vrei să mergi prea departe pentru a te bucura de zăpadă, poți merge la derdelușurile din Valea Morilor, din curte sau din orice alt parc.

Pârtii în Moldova. Unde poți merge la săniuș

Sursa: Mamaplus.MD