Prinde reducerile iernii de până la 80% la Shopping MallDova!

Prinde reducerile iernii de până la 80% la Shopping MallDova!

-
//
18.01.2016

În perioada 15 ianuarie - 5 februarie 2016 prinde reducerile de iarnă de la Shopping MallDova! Aici, în toiul iernii, prețurile se topesc văzând cu ochii. Vino să faci cumpărături cu cele mai mari reduceri - până la 80% - și să te bucuri de surprize plăcute de la brandurile prezente în Centrul Comercial Shopping MallDova!

Prinde reducerile iernii de până la 80% la Shopping MallDova!

Etichetele vor afișa până la 80% reducere în magazinul Ted Lapidus, până la -70% la Aridon, Bomba, Broadway, Colin’s, LTB, Mango, Motivi, LC Waikiki, Puma, Suite Blanco, Top Shop, Vizita și -60% la Celio, Mitavi, Oggi, Ovico, Sassofono, Tesoro Mio.

Prețuri de 2 ori mai mici găsești la Benetton, Carlo Pazolini, Clarks, Exquise, Gelo, Geox, Melis, Guess, Interoptic, Incity, Levi’s, Meli Melo Paris, Orsay, Primigi, Salamander, Swarovski, Sisley, unde poți face cumpărături cu până la 50% reducere, iar Bata, Ecco, NL Collection, Samsonite, Sandalini, Yves Rocher te vor ademeni cu până la -40%.

Și nu vei putea rata reducerile de până la 30% de la Ponti, Lux Lingerie de Paris, Milavitsa, Vizaje Nica, Farmacia Familiei și Clocking, iar Pierre Cardin ți-a pregătit o ofertă cu totul specială.

Grăbește-te să profiți de cele mai mari reduceri de sezon, într-o atmosferă plăcută și relaxantă!

Ne vedem la Shopping MallDova!

Despre Shopping MallDova

Shopping MallDova, singurul centru comercial de nivel european din Republica Moldova, oferă un sortiment impresionant de articole de cea mai bună calitate, puse la dispoziția vizitatorilor în peste 100 de magazine. Aici aveți posibilitatea de a face cumpărăturile dorite într-un cadru elegant și în condiții de confort sporit. Shopping MallDova întrunește cele mai apreciate mărci naționale și internaționale pentru întreaga familie: atât adulții, cât și copiii sunt întotdeauna oaspeți așteptați. Mai multe magazine și spații de distracție sunt destinate în special generației tinere. Astfel, indiferent de vârstă, gusturi și pasiuni, toți vizitatorii centrului vor merge acasă cu cumpărăturile potrivite și bună dispoziție! Complexul dispune de parcare subterană și supraterană cu o capacitate de 1000 de locuri, astfel grija pentru automobil nu vă va distrage de la plimbarea relaxantă în căutarea cumpărăturilor ideale. Iar provocarea unei sesiuni de shopping poate fi urmată de o pauză relaxantă la o ceașcă de cafea sau o gustare.