Prințul George l-a refuzat pe premierul Canadei

Prințul George l-a refuzat pe premierul Canadei

-
//
27.09.2016

Ducii de Cambridge se află într-o vizită oficială în Canada. Nu s-au dus singuri, ci însoțiți de cie doi copii ai lor, prințul George (trei ani) și prințesa Charlotte (1 an).

Prințul George l-a refuzat pe premierul Canadei

Kate Middleton (34 de ani) și Prințul William (34 de ani) au fost primiți pe un aeroport militar din Victoria, în provincia Columbia Britanică, de premierul canadian, Justin Trudeau (44 de ani), și de soția lui, Sophie Gregoire (41 de ani).

Toți au fost numai zîmbete, mai puțin micuțul George, care a refuzat să bată mîna cu Justin Trudeau, unul dintre cei mai iubiți politicieni din lume. Deși Charlotte e la prima vizită oficială alături de părinții ei, George e deja plictisit de astfel de evenimente. Momentul în care premierul Canadei vine lîngă el și încearcă să dea mîna cu micuțul prinț a făcut deliciul presei internaționale.

În aceste zile, Kate și William fac turul regal al Canadei, alături de cei doi copii ai lor. Micuța Charlotte este la prima ei călătorie în străinătate și a părut foarte fascinată de eveniment. Premierul candian nu a fost singurul care i-a așteptat pe Ducele și Ducesa de Cambridge. Aceștia au fost întâmpinați de o mulțime impresionantă de 25.000 de oameni.

Sursa: NOI.md