mamaplus.md

Prognoza meteo pentru următoarele zile

-
//
15.11.2018

Mâine, cerul va fi înnorat. În nordul şi centrul ţării sunt posibile precipitaţii slabe sub formă de lapoviță. Vântul va sufla din nord-est moderat, izolat cu intensificări.

mamaplus.md

La Briceni și Soroca sunt prognozate zero grade Celsius, iar la Bălți un grad. La Orhei maxima va fi de două grade. La Tiraspol se aşteaptă trei grade, iar la Leova, Comrat şi Cahul se vor înregistra patru grade Celsius. 

În Capitală, se aşteaptă la noapte minus două grade, iar mâine - două grade cu plus.
În următoarele zile, vremea se va încălzi uşor. Cerul va fi acoperit de nori, iar ziua se vor atesta maxime de până la opt grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 16 grade Celsius. În capitala Franței şi la Londra vor fi 13 grade. La Roma se anunță 18 de grade.

La Berlin şi Viena termometrele vor indica 8 grade. La Praga meteorologii prognozează şase grade, iar la Varşovia cu două grade mai puţin. La Budapesta se așteaptă 10 grade, iar la Belgrad vor fi 11 grade. La București va ploua slab, iar temperaturile vor ajunge până la 5 grade.

La Atena se aşteaptă maxime de 14 grade şi ploi. În capitala Turciei se aşteaptă 8 grade. La Moscova şi Kiev se vor înregistra zero, şi respectiv un grad Celsius.

Sursa: publika.md