mamaplus.md

Smiley și Gina Pistol, actori în comedia „Oh, Ramona!”

-
//
16.01.2019

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu în viața reală, iar în curând aceștia vor juca împreună în comedia „Oh, Ramona!” de Cristina Jacob, care va apărea în cinematografele din România pe data de 14 februarie. Producția se bucură de participarea unei echipe internaționale de actori talentați, dar are în distribuție și o mulțime de vedete din România, al căror nume reprezintă din start garanția succesului.

mamaplus.md

„Oh, Ramona!” este rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu pe care regizorul și scenaristul Cristina Jacob a ales-o pentru noul ei proiect de comedie. 

Pelicula urmărește transformarea lui Andrei din adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere.

Povestea românească din ficțiunea autobiografică „Suge-o, Ramona!” a lui Andrei Ciobanu, care semnează și scenariul alături de Alex Coteț și Cristina Jacob, a devenit în viziunea și execuția regizorului un film fără limitări culturale, fără granițe geografice și lingvistice, pentru o generație care trăiește planetar experiențele irepetabile ale adolescenței.

Regizorul a optat pentru o echipă internațională de actori talentați: Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Leonardo Boudreau, Andromeda Godfrey, Melanie Ebanks, alături de Smiley, Feli, Andrei Ciobanu, Cristina Ich, Laura Giurcanu, Gina Pistol, Gabriel Jugaru, Howard Dell și Alex Coteț.

Sursa: viva.ro