mamaplus.md

Ai un copil mic și încă nu îndrăznești să călătorești? Cu Check In poți să o faci gratuit, virtual!

-
//
05.10.2018

Primul și unicul show de călătorii din Moldova - CHECK IN SHOW - a fost lansat online astăzi.

Drumul lung începe cu primul pas - cine dacă nu mamele înțeleg mai bine această sintagmă? Planifică-ți călătoriile de pe acum, așa ca să nu coste o avere, dar și să fie strașnic de plin și de interesant!

Călătorie cu barca pe Bosfor, muzeul cu Sabia lui Ștefan cel Mare, sarmale și rachiu turcești, dar și furnica de la delfinariu - moldoveanul Vladimir Furnica - vedeta de la Istanbul - astea și nu numai, toate în prima ediție Check In, cu prezentatorul Ion Orlov.

Vezi cum mamele din Turcia își conving copiii să mănânce carne, pregătind o rețetă de desert delicios! Da, da desert din carne de găină!

Producătoarea Dina Zaiat susține că proiectul va arăta cele câteva locuri turistice obligatoriu de vizitat în fiecare oraș, dar și mai multe destinații care nu pot fi găsite pe internet sau în ghidurile turistice. Fiecare locație este apreciată cu un like și o notă, pentru o mai bună planificare a călătoriei.

De asemenea fiecare ediție va scoate în lumină un moldovean emigrat, care a reușit să se afirme în orașul filmat.

“Un vis pe care orice jurnalist ar vrea să-l trăiască... Am primit multe felicitări pentru curajul de a ne aventura într-un asemenea proiect, mulţi ne invidiază... dar, cu siguranţă, fără să ştie ce se ascunde în spate”, a scris producătoarea Cristina Movilă.

Ai obosit de Zatoka? Te-ai plictisit de all inclusive-ul turcesc, iar România îți pare scumpă? Check In e show-ul care îți arată cât e de mare lumea! Și mai ales cum să călătorești fără să rămâi falit!

Poze și video din culise găsești pe pagina de Facebook și Instagram CHECK IN SHOW!