mamaplus.md

Un copil din Chișinău crește un melc african

-
//
14.12.2018

Credeai că copiii adoră doar câinii, pisicile, papagalii sau hamsterii? Ei bine, un copil din Capitală are o preferință mai deocheată. Acesta este pasionat de melci, așa că părinții au decis să-i cumpere unul.

mamaplus.md

Micuțul este atât de încântat de noul său animal de companie încât îi face baie în fiecare zi și îl hrănește cu varză. Astfel de melci nu prea se găsesc în Moldova, iar prețul acestora poate ajunge chiar și până la o mie de lei.

Alex a început să fie fascinat de melci după ce a descoperit renumitul cântec „Melc-melc-codobelc”. De atunci, părinții băiețelului i-au cumpărat doar jucării, în formă de cochilie. Iar de ziua sa, în octombrie, a primit în dar … doi melci adevărați.

„Eu spuneam că niciodată nu am să cresc așa ceva în casă. Cum să crești? După care m-am gândit că va fi interesant pentru el, lui Alex o să-i placă foarte mult și am zis, de ce nu? Primele două săptămâni nu mâncau nimic, am crezut că au murit, dar eu nu îi țineam în mediul corespunzător”, Cristina Chiron, mama băiețelului.

mamaplus.md

Vezi reportajul pe tv8.md