mamaplus.md

Un tată și-a lăsat ambele fiice minore gravide. Ce pedeapsă riscă?!

-
//
06.12.2018

Bărbatul și-a lăsat însărcinate cele două fiice, de 15 și 16 ani, iar acum a fost condamnat la 113 ani de închisoare.  Este vorba despre un român stabilit în Spania.
 

mamaplus.md

Agresiunile sexuale au avut loc între 2015 și 2017. Cele două copile au rămas însărcinate după ce au fost violate chiar de tatăl lor, Petrică C., după cum scrie 20minutos.es.

În prima instanță, românul a fost condamnat 112,5 ani de închisoare, iar acum Curtea Superioară din Castilla y Leon a confirmat pedeapsa. 

Înalta Curte a respins recursul condamnatului și a confirmat decizia din 5 iulie 2018 a celei de-a Patra Secții Penale a Curții Provinciale, care l-a găsit pe român vinovat de opt infracțiuni de agresiune sexuală, cinci dintre ele  contra uneia dintre cele două fete și trei asupra celei de-a doua.

Trebuie să le dea câte 10.000 de euro fiecăreia dintre fete

De asemenea, a fost găsit vinovat de alte cinci agresiuni asupra soţiei. Românul a mai fost decăzut din toate drepturile părinteşti şi obligat să achite câte 10.000 de euro fiecăreia dintre fiice. Bărbatul şi-a supus fiicele unor atacuri sălbatice, le-a violat în mai multe rânduri, le-a bătut şi le obliga să doarmă împreună cu el. A lovit-o repetat pe soţia sa pentru a nu se opune abuzurilor asupra copilelor.  

Acestea au depus plângere şi au cerut ajutor abia când au rămas însărcinate. Ambele au mers la doctor pentru întrerupere de sarcină în acelaşi timp şi astfel medicii au alertat poliţia. Românul a fost arestat în 2017, judecat şi condamnat şi practic îşi va petrece restul vieţii în închisoare. 

Sursa: libertatea.ro