10 motive să mănânci înghețată iarna

10 motive să mănânci înghețată iarna

E răcoroasă, dulce, colorată, aromată și delicioasă - numai bună pentru a-ți ridica dispoziția și pofta de viață. Atunci, de ce majoritatea persoanelor renunță să consume înghețată în perioada rece a anului? Dacă și tu te numeri printre cei care nu se delectează iarna cu înghețată, motivând că e un “desert de vară”, îți demonstrăm că nu e așa. Ai o mulțime de motive să mergi chiar acum la magazin după o înghețată delicioasă de la Sandra!

1. Este neconvențional

De sărbători, renunță la deserturile clasice. Surprinde-ți persoanele dragi cu un desert inedit din înghețată. Încearcă un tort din înghețată.

2. STRESSED = DESSERTS. Doza zilnică de fericire

Imposibil să mănânci o înghețată fără zâmbet pe buze. Indiferent de cât de dificilă a fost ziua ta, înghețata e mereu alături și nu te va dezamăgi. 

3. Never say never

Niciodată nu este prea frig pentru a savura o înghețată. Iar oamenii care zic că e prea rece pentru a mânca înghețată iarna încă nu au încercat.

4. Este cel mai bun partener în dietă

Înghețata te ajută să slăbești! Corpul nostru are tendința de a încălzi substanțele reci din organism. Astfel, mâncând înghețată, creștem temperatura corpului și ardem calorii.

5. Sursă de vitamine și minerale

Nu ai de ce să te simți vinovat că ai cedat poftei și ai mâncat o înghețată sau ai încălcat dieta. Înghețata este un produs lactat și o sursă bogată de vitamine și minerale. Aceasta conține minerale precum calciu, magneziu, potasiu, sodiu și vitaminele A, D, E, K, B1, B2, B3, B6, B12, care asigură o bună funcționare a organismului. Conținutul bogat de calciu, magneziu, potasiu și sodiu calmeză sistemul nervos și luptă împotriva virușilor. 

6. Cel mai bun medicament

Nimic nu tratează mai bine durerile în gât ca înghețata. Conform recomandărilor renumitului doctor Evghenii Komarovski, înghețata calmează durerea și ajută la tratarea ei. Iarna, aceasta va reduce răcelile și durerile de gât.

7. Fără rânduri în magazine

Iarna e sezonul perfect pentru a mânca înghețată. Profită de lipsa cozilor imense de lângă frigider,  pentru a-ți alege aroma preferată.

8. Delicioasă în orice sezon

Te-ai săturat de aromele clasice? Întâmpină sărbătorile de iarnă cu arome sezoniere noi.

9. Rețete noi de băuturi fierbinți

Băuturile fierbinți sunt mult mai delicioase dacă adaugi în ele și o bilă de înghețată.

10. Combinată cu deserturi

Orice desert e mult mai gustos dacă e servit cu înghețată.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Sandra a decis să își surprindă consumatorii cu o înghețată nouă, ediție limitată, Sandra Magic Christmas. Aceasta este disponibilă în 3 arome: măr și scorțișoară, mentă cu picături de ciocolată și portocală cu ciocolată. Profită din plin de magia sărbătorilor de iarnă cu Sandra Magic Christmas.

sandra.md

Facebook

Instagram

Telefon: 080 080 077