6 semne care prezic sexul bebelușului. Unele s-au adeverit în cazul Cristinei Gheiceanu

6 semne care prezic sexul bebelușului. Unele s-au adeverit în cazul Cristinei Gheiceanu

Bloggerița Cristina Gheiceanu, însărcinată în 36 de săptămâni, a scris un articol despre semnele băbești care prezic sexul bebelușului. Aceasta recunoaște că unele s-au adeverit și în cazul ei.

  1. Forma burții… se spune că dacă burta este mai arcuită, atunci ascunde un băiat și dacă e mai rotundă și mai plata, atunci e fată. Ei din câte vedeți aici “băbuțele” au dat greș, cel puțin în cazul meu.)
  2. Grețurile din primul trimestru… legenda spune că dacă ai o sarcină toxică, cu grețuri atunci, sigur e fetiță, iar dacă primul trimestru e unul ușor, atunci e băiat. Am trecut atât de ușor de primul trimestru, fără pic de greață și stări de rău și totuși, e fată.)
  3. Acneea în sarcină … cică fetele fură din frumusețea mamei și îi dau acnee, pe când băieții, nu. Nu știu dacă mi-a furat din frumusețe sau nu, dar acnee mi-a dat cât pentru toată adolescența.))) Așa că, e prima superstiție care, în cazul meu s-a adeverit.
  4. Pofte de dulce sau sărat… dacă poftești dulce, atunci e fată, iar dacă vrei sărat, atunci e băiat. Eu nu prea bine stau cu dulcele, în general. Și înainte de a rămâne însărcinată și după, am mâncat mai mult sărat. Deci, iarăși pare a fi un băiat, dar noi știm adevărul.)))
  5. Sucul de portocale … ooo aici mă dau bătută. Nu știu cine e autorul acestei superstiții, dar mare dreptate a avut. Nu puteam trece pe lângă portocale, să nu îmi doresc un suc fresh. Mi se lumina fața când le vedeam. Eii uite că se spune că e o poftă specifică mamelor de fetițe.)
  6. Dispoziția oscilantă … acum plânge, acum râde se zice că ar fi în cazul mamelor de fete. Și aici au dat-o în bară. Mai liniștită ca în perioada de sarcină, nu știu când am fost. Până și Ovidiu îmi spune uneori în glumă, sau poate nu în glumă.))) …”Așa bine ar fi să rămâi la fel și după ce naști.”))) Hehe, vedem vedem…)

Poți citi tot articolul pe cristinagheiceanu.com