Rodica Rusu. Secretele unui pici modern!

Rodica Rusu. Secretele unui pici modern!

Salutare, dragi mămici cu pici! De această dată vreau să vorbim despre câtă muncă facem noi, mamele, în fiecare zi cu picii noștri, munca pe care o facem noi și nu se vede dintr-o parte. Da s-ar vedea bine de tot, dacă nu am fi făcut-o deloc :) Dar mai bine zis, aș vrea să vă povestesc o istorioară, în care poate multe dintre voi o să vă regăsiți.

Rodica Rusu. Secretele unui pici modern!

„Dimineața, pe la 8.15 se trezește ală mic. Și pe Mark nu-l interesează că mami s-a culcat aseară pe la 1 noaptea :) el e plin de energie și deja vrea să zburde. Eu moartă de somn, abia deschid un ochi, îl rog să-și ia o mașinică și să mai stea lîngă mami. Și parcă ne înțelegem binișor, Mark își aduce mașina preferată în pat și nu numai. E suficient să închid ochii pe cîteva clipe că găsesc în patul nostru tot ce se putea aduce.

Și coșul de la bucătărie, în care stau fructele, și o cratiță din dulap, și vreo 15 mașini, una mai mare decît alta, și fluierul, și geanta mamei. Toate astea stau în patul nostru. Iar toate astea nu-s de ajuns, pentru că Mark nu vrea să se joace singurel, el vreau și mami să participe. Deci, garantat ochii mei trebuie deschiși cu forța de degețelele lui, mașinuța ajunge în frunte, serena de la altă mașină strigă la ureche și în plus la toate, el insistă să-i cînt la fluierul, pe care i l-a dăruit bunicul.”

Rodica Rusu. Secretele unui pici modern!

Deci așa pe scurt, începe dimineața. Și vorba aia, cum încep dimineața așa trece și ziua întreagă, ca să nu vă plictisesc cu multe detalii din rutina noastră zilnică. Dar eu nu aș schimba absolut nimic din tot ce se petrece, pentru că din asta și constă marea bucurie de a avea un copil.

Că doar nu poți să fii fericită doar admirîndul cînd doarme sau stă cuminte și se joacă singurel. Și pînă la urmă noi, mamele moderne, suntem norocoase, pentru că trăim într-o epocă în care avem atît de multe tehnologii și produse, care ne ușurează munca zilnică. Și scutecele sunt, după mine, o invenție extraordinară, care te scapă de atîta muncă asiduă, pe care mamele noastre o aveam în fiecare zi cu noi, fiind mici.

Rodica Rusu. Secretele unui pici modern!

Chiar dacă încercăm să învățăm mersul al oliță, oricum scutecele sunt o mare scăpare. Mai mult de un an de zile am folosit scutecele Huggies, dar de cînd s-a încălzit afară mi se părea că Mark se cam sufoca în ele și am decis să încercăm și altele. Pampers dry nu ni s-au potrivit deloc, în primul rînd au dat o alergie și mie nu-mi plăcea mirosul lor. Mă gîndeam că poate s-a obișnuit cu cele, pe care le purtasem anterios mult timp. Dar de curînd, am decis să încercăm noile Pufies Baby Art & Dry . Au ei și o publicitate tare faină, care îi place mult lui Mark. Am zis să le testăm și noi. Mi-a atras atenția faptul că sunt mai drăguțe ca aspect. Publicitea e tare funny, sigur ați văzut-o și voi la tv :) .

Mark are piele foarte sensibilă, iar în primele luni de viață chiar am avut un pic probleme cu alergiile și dermatita, de aia am continuat să alăptez și după un an. Situația s-a ameliorat de la sine. Totuși, eu sunt atentă atunci cînd încerc produse noi. Și m-am bucurat că noile scutece nu i-au dat nici o reacție pe piele, mascînd bine mirosurile neplăcute.

Rodica Rusu. Secretele unui pici modern!

Pe lîngă faptul că sunt frumoase ca aspect și au un design mai deosebit, scutecele Pufies Baby Art & Dry absorb foarte bine. Cu scutecele Huggies, spre exemplu, aveam o singură problemă, dimineața ne mai trezeam cu suprinze umede în pat. Deși acestea erau destul de uscate. Cu Pufies nu am avut niciodată așa experiență, deși trebuie să recunosc că atunci cînd sunt full sunt mai umede. Cît privește absorbția, scutecele Pufies chiar m-au impresionat, poate și din acest motiv sunt un pic mai umede, pentru că absorb mai mult decît altele. Toate mamele ştiu că odihna celui mic este foarte importantă, iar scutecele trebuie să ofere siguranţă şi confortul necesar în special în timpul somnului.

Rodica Rusu. Secretele unui pici modern!

Mark, trebuie să recunosc că deja este foarte atent la tot ce îmbracă. Sunt cazuri în care refuză categoric careva haine sau dimpotrivă are ţinute preferate. De fiecare dată cînd mergem să-i cumpărăm haine, mă impresionează cu acea calmitatea și interes cînd ajungem să probăm ceva nou. Ce să zic, el e un fashionist  înnăscut. După cum era de aşteptat, desenele scutecelor Baby Art and Dry de la Pufies i-au atras atenția imediat.  Cred că pentru asta și le-a îndrăgit, iar schimbatul a devenit o plăcere. Noi le-am luat cu noi și la mare, pentru că în Italia, dacă sincer, nu le-am văzut în magazine. Deci, dragi mămici, vi le recomand cu încredere dacă aveți pici mici. Mai multe informații despre scutecele Pufies găsiți pe http://www.pufies.com/ro/products/baby-art-and-dry/.

Rodica Rusu. Secretele unui pici modern!

Si pentru ca am inceput să mergem la grădiniță, urmează să ne dezvățăm de scutece, dar asta e o altă istorioară. Așa că atunci cînd facem progrese la acest capitol și avem cu ce ne lăudă vom împărtăși cu voi din experiența noastră.

Sursa: rodicarusu.com