Clinica Limerance oferă o transformare miraculoasă de Revelion, cu o reducere impresionantă!

Clinica Limerance oferă o transformare miraculoasă de Revelion, cu o reducere impresionantă!

Dacă uitându-te în oglindă, ai observat că ai riduri, iar tonusul și strălucirea pielii lasă de dorit, îți dai seama că întrebarea: "Oglindă oglinjoară, cine-i cea mai ..." nu are sens. Cu siguranță, îți dai seama că răspunsul nu va fi în favoarea ta.

Clinica Limerance oferă o transformare miraculoasă de Revelion, cu o reducere impresionantă!

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași rapizi, iar starea ta de spirit nu este cea mai bună? În ciuda vârstei, fiecare femeie își dorește să creadă în miracolul din ajunul sărbătorilor!

În acest moment, cea mai relevantă ar fi propunerea de a te stăpâni și de a privi lucrurile rațional. De Revelion nu se va întâmpla un miracol! Moș Crăciun nu poate să-ți întoarcă tenul perfect de altădată. De aceea, după ce am studiat toate ofertele de pe piața serviciilor de frumusețe, ne oprim la una dovedită și eficientă!

Clinica Limerance te poate ajuta! Ei știu exact cum are loc transformarea! Specialiștii clinicii au decis să îmbrace costumul lui Moș Crăciun și să le ofere oaspeților o reducere impresionantă de 15%!

Dacă ai trecut de vârstă de 35 de ani, (adică, ești gata să cucerești noi culmi, iar pentru a obține rezultate ai nevoie doar de o mică schimbare) Clinica Limerance oferă soluția ideală în două etape – lifting cu filamente și introducerea fillerelor.

Clinica Limerance oferă o transformare miraculoasă de Revelion, cu o reducere impresionantă!

Lilia a folosit deja serviciile clinicii. Acum este gata să întâlnească anul 2018 în forță. Dar, înainte de a face procedurile, este necesar să se examineze pielea și să se selecteze preparatul ideal. Experiența specialiștilor de înaltă calificare și utilizarea preparatelor de calitate au fost importante pentru Lilia, care este o persoană sceptică. Înainte de a începe procedurile, aceasta a studiat cu atenție istoria clinicii Limerance. Convinsă de profesionalismul echipei, a mers calm la procedură, pentru a scăpa de imperfecțiuni.

1. Lifting cu filamente - cea mai bună alternativă a chirurgiei plastice pentru menținerea tinereții. Tehnologia non-chirurgicală îți permite să întorci strălucirea  și elasticitatea feței, menținând rezultatul pentru mulți ani înainte.

Esența tehnicii: sub piele sunt introduse cele mai fine fire din materiale biocompatibile, care creează un strat dens, rezultând nivelarea pielii.

În cazul Liliei s-au introdus filamente Lead Fine Lift.

Avantajele tehnicii tredliftingului Lead Fine Lift:

  1. Oferă un rezultat imediat și durabil.
  2. Permite crearea unui strat uniform din fire, care are aceeași grosime în toate zonele și se absoarbe în 180-240 zile.
  3. Metoda este atraumatică: locul de injectare se vindecă rapid și nu lasă urme. Cantitatea de hematoame este minimă.
  4. Se poate exclude anestezia prin infiltrare, care exclude edemele, vânătăile masive și riscurile de reacții alergice.
  5. Se combină cu numeroase proceduri estetice.
  6. Ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.
  7. Procedura durează aproximativ 30 de minute.

Ce se întâmplă după procedura mezoniti?

Această procedură nu doar modelează frumos ovalul feței, dar o și asigură cu vitamine. Starea pielii se îmbunătățește vizibil. Se îndepărtează semnele îmbătrânirii, iar tenul se menține tânăr pentru mai mulți ani.

Firele care țin țesutul în poziția potrivită se absorb treptat (mezoniti se absoarbe în 6-12 luni, iar firele pentru contur - în 18 luni), în același timp, ele secretă substanțe active care stimulează producția de colagen și elastină. Acest efect este asemănător cu mezoterapia (despre asta vorbește și denumirea „mezoniti“). Datorită firelor mezoniti, care se află în interior, femeia deja nu mai trebuie să meargă cu regularitate la proceduri și să-și traumeze pielea cu multe injecții.

După trei sau patru săptămâni, medicul este gata să evalueze rezultatul procedurii și să decidă ce să facă în continuare. În unele cazuri, este necesară consolidarea efectului printr-o altă procedură. Ca și în cazul eroinei noastre, Lilia.

Acum, pielea ta este pregătită pentru următoarea etapă a transformării miraculoase - introducerea fillerelor.

2. Introducerea fillerelor pe bază de acid hialuronic. Principalul lor avantaj fiind prezența celui mai pur acid hialuronic, despre beneficiile căruia se știe deja.

Esența tehnicii: injectarea subcutanată a acidului hialuronic este pentru umplerea ridurilor, corectarea formei și volumului buzelor și eliminarea altor defecte estetice și de vârstă.

Clinica Limerance nu în zadar preferă preparatul din gama Teosyal. Acesta este unul dintre cele mai bune și mai eficiente substanțe de umplere pe bază de acid hialuronic de înaltă calitate, creată în laboratorul elvețian TEOXANE, proiectată pentru o gamă largă de probleme estetice ale pacienților de diferite vârste.

Principalul avantaj al fillerelor este acidul hyaluronic pur. Proprietățile acidului conținut în aceste preparate nu doar corespund standardelor farmacologice europene, dar depășesc normele cerute, adică acidul este chiar mai curat decât este cerut de lege.

În cazul Liliei este vorba despre două preparate din linia Teosyal: Teosyal Redensity II pentru zona fisurii nazolacrimale și Teosyal Deep Line pentru pliurile nazolabiale. Datorită compoziției sale inovatoare, Teosyal Redensity II nu provoacă umflături. Lucrează eficient, te scapă de cercurile întunecate de sub ochi și îmbunătățește, de asemenea, elasticitatea pielii, mărind funcțiile sale de protecție.

Doar o lună și voila! Pielea s-a schimbat semnificativ, iar tu ești gata să strălucești  la petrecerile festive, să atragi privirile entuziaste ale admiratorilor și a cunoscătorilor de frumusețe!

Clinica Limerance oferă o transformare miraculoasă de Revelion, cu o reducere impresionantă!

Lilia Culea, clienta clinicii Limerance:

"Fetelor, nu vă calmați cu discursurile convingătoare ale bărbaților, care susțin că este importantă frumusețea interioară! Prostii! Ei întotdeauna vor admira o femeie îngrijită și frumoasă. Și apoi, ce ne împiedică să lucrăm nu numai pentru frumusețea interioară, dar și pentru cea exterioară? Transformarea exterioară aduce, în mod inevitabil, încrederea în sine, care ne face să ne simțim în armonie.

Am așteptat miracolul și sunt gata să sărbătoresc Crăciunul și Revelionul! Mulțumesc clinicii Limerance pentru profesionalism! Transformarea mea remarcabilă este rezultatul unei selecții corecte a preparatelor și a "mâinilor de aur" ale specialiștilor clinicii!"

Clinica Limerance oferă o transformare miraculoasă de Revelion, cu o reducere impresionantă!

Clinica de cosmetologie estetică și cu aparataj “Limerance”

Adresa: stradela Teatrului, 2.

Număr de contact: 060 711 001.

E-mail: limerance.esthetic@gmail.com

https://www.facebook.com/limerance.esthetic/