Încearcă această mască de păr și nu mai apela la cele din comerț

Încearcă această mască de păr și nu mai apela la cele din comerț

Dacă tot ce apropie weekend-ul, iar rutina ta de frumusețe include probabil și un răsfăț pentru podoaba capilară, ți-am pregătit o rețetă de mască de păr care funcționează garantat.

Septembrie e luna hidratării și a fortificării rădăcinilor părului tău, pentru că sezonul estival a ajuns la final, iar acum e timpul să îți ajuți podoaba capilară să revină la aspectul normal.

Pentru început, poți folosi o mască revigorantă cel puțin o dată pe săptămână, preparată din ingrediente accesibile.

Să trecem la treabă!

Ingredientele necesare:

o fiolă de Vitamina B12
o fiolă Vitamina B6
o fiolă Vitamina C
1 lingură de masă ulei de ricin
1 lingură de masă ulei de argan
1 gălbenuș de ou
1 lingură de masă miere
1 lingură de masă balsam de păr

Menționăm că pentru părul lung cantitatea fiecărui ingredient poate fi dublată!

Mod de utilizare:

1. Amestecă toate ingredientele într-un bol, pentru ca ulterior să aplici masca uniform cu o pensulă (poți să folosești pensula pentru vopsirea părului).

2. După șamponarea și clătirea părului, stoarce-l bine și ține-l în prosop câteva minute.


3. Masca se aplică de la rădăcini spre vârfuri. Dacă părul se încâlcește între timp, folosește un pieptene cu dinți mari și rari și începe să-l descurci de la vârfuri.

3. Hint pentru femeile care au părul fin sau gras: masca nu ar trebui aplicată direct pe scalp și se lasă neatinși 2-3 cm de la rădăcină.

4. Dacă părul este foarte deteriorat, poți lăsa masca să acționeze peste noapte, iar în celelalte cazuri e suficient să o ții timp de o oră, dar asigură-te că părul este acoperit bine și îl menții la o temperatură constantă.

Pentru a vedea rezultatele minunate ale acestei măști de păr, este necesar să repeți procedura cel puțin o dată pe săptămână, pentru că în caz contrar, nu va avea niciun efect.

Sursa: mamaplus.md