Apa de argint – cel mai bun antiseptic natural

Apa de argint – cel mai bun antiseptic natural

Din cele mai vechi timpuri, bogații mâncau cu tacamuri din argint și beau apă ținută în vase din acest metal prețios. Asta nu se făcea pentru a arăta cât sunt de înstăriți, dar pentru că aveau grijă de sănătatea lor.

Deși inițial era doar o observație, acum este demonstrat științific – apa ținută în vase de argint devine un adevărat antibiotic natural, cu care poate fi dezinfectată orice suprafață. Asta pentru că ionii de argint au capacitatea să oprească înmulțirea bacteriilor, iar pe unele dintre acestea chiar să le distrugă definitiv. Nu în zadar și apa sfințită este ținută în vase de argint, iar preotul folosește linguriță de argint la sfânta împărtășanie.

Progresul științific și cel medicinal, suprapus de compania bulgară Euromed, a creat apa coloidală cu ioni de argint Scaler Silver sub diferite forme. Aceasta este dozată în picături, spray nazal și spray bucal, pentru a acoperi un domeniu larg de utilizare.

De exemplu, picăturile Scaler Silver, în volum de 10 ml, sunt ușor de utilizat atunci când pacienți sunt copiii. Acestea sunt recomandate în tratamentul guturaiului sau sinuzitei, doza fiind de 2 picături în fiecare nară, de 3 sau chiar 4 ori în zi. Mai mult decât atât, apa coloidală cu ioni de argint luptă cu infecțiile la nivelul urechii medii sau a ochilor și se administrează în tratamentul conjunctivitelor.

Spray-ul nazal Scaler Silver, de 20 ml, este recomandat copiilor mai mari și adulților. 5 sau 6 pufuri zilnice, în fiecare nară, vor asigura un tratament eficient al rinitelor, al guturaiului sever sau al anginelor.

În cazul durerilor în gât sau a diferitor inflamații, în ajutor vine spray-ul bucal din apă argintată, Scaler Silver. Flaconul de 50 ml este dotat cu o pompă mecanică, ceea ce îl face ușor de utilizat. Mai mult decât atât, acesta este recomandat și în tratarea diferitor boli fungice sau parazitare, a bolilor de piele, cum sunt acneea, herpesul, dermatita atopică sau psoriasisul. Este suficient să faceți câte un puf, de 3 ori în zi, pe zonele afectate.

Mai mult decât atât, spray-ul bucal, Scaler Silver, poate fi utilizat și în inhalator, fiind dotat cu un capac ce se deschide și se închide fără să fie afectat flaconul sau pompa. Doza recomandată în inhalații pentru copii este de 1,5-2 ml, iar pentru maturi de 3-4 ml.

Produsele Scaner Silver sunt în conformitate cu Directiva 93/42 a Uniunii Europene și nu au contraindicații, întrucât sunt absolut naturale, nu conțin produse nocive și nu prezintă risc pentru sănătate.

Produsele Scaler Silver pot fi găsite pe site-ul farmacie.md sau în rețeaua de farmacii Elody!