Cum scăpăm de gripă rapid, eficient și natural

Cum scăpăm de gripă rapid, eficient și natural

Am intrat în sezonul rece, care ne aduce nu doar bucuria sărbătorilor de iarnă, dar și o multitudine de viroze, ce știrbesc din calitatea vieții. Gripa deja face ravagii printre maturi și copii, de aceea este important să ne protejăm și să acționăm eficient în orice situație.

În ajutor au venit specialiștii francezi, care au elaborat un complex natural, cu un spectru larg de acțiune. Efirub tratează nu doar răcelile, dar ajută la expectorare și stimulează imunitatea. Mai mult decât atât, preparatul este indicat atât copiilor mai mari de 3 ani, cât și maturilor, chiar de la primele simptome ale gripei.

Efirub conține extract de andrografis, o plantă ce tratează infecțiile tractului respirator superior, bronșitele, sinuzitele sau faringitele. Extractul de cimbru înlătura durerile în gât, calmează tusea și, împreună cu acetilcisteina, ajută la expectorare.

Extractul de eucalipt îi oferă produsului efecte antiseptice, antifungice și antivirale. Extractul de astragal, împreună cu planta din America de Nord, echinaceea, stimulează sistemul imunitar. De asemenea, echinaceea contribuie la producția de globule albe în sânge, ceea ce reduce riscul de reîmbolnăvire cu până la 58%, spun specialiștii francezi.

Potrivit lor, vitamina C și zincul scurtează perioada în care se manifestă simptomele infecțiilor respiratorii. Acestea contribuie la o imunitate mai bună, reechilibrând calitativ alimentația în așa fel încât organismul să dea cele mai bune rezultate.

Administrarea Efirub este simplă. Conținutul unui plic se diluează cu o cantitatea suficientă de apă sau suc și se bea de trei ori pe zi. Copiii pot administra preparatul de la primele simptome ale răcelii, o dată sau de două ori pe zi. Pentru un efect rapid, Efirub se utilizează în cadrul unei alimentații diversificate și a unui mod de viață sănătos.

Efirub poate fi găsit pe farmacie.md sau în rețeaua de farmacii Elody!