Problemele de care poți scăpa rapid cu ajutorul cărbunelui activat

Problemele de care poți scăpa rapid cu ajutorul cărbunelui activat

Cărbunele activat absoarbe substanțele toxice din organism și ajută la eliminarea acestora pe cale naturală. Vezi lista problemelor pe care le poți soluționa cu ajutorul acestui produs!

1. REMEDIU PENTRU METEORISMUL ABDOMINAL
Dacă sunteți chinuit de meteorism sau balonarea dureroasă a abdomenului, puteți apela la ajutorul cărbunelui medicinal! Cercetările au arătat că administrarea acestui compus înainte de masă reduce semnificativ volumul gazelor intestinale.

2. REDUCEREA NIVELULUI DE COLESTEROL 
Nivelul înalt de colesterol dublează riscul apariției afecțiunilor cardio-vasculare.

3. SUSȚINEREA SĂNĂTĂȚII RINICHILOR
În asociație cu ficatul, rinichii reprezintă cel mai bun sistem de purificare din natură. Însă consumul alimentar de zahăr, sare, proteine animale, grăsimi și conservanți pot provoca îmbolnăvirea și insuficiența renală. Având în vedere faptul că elimină ureea și alte toxine urinare, cărbunele activat poate contribui la susținerea sănătății rinichilor.

4. TRATAREA RAPIDĂ A TOXIINFECȚIILOR ALIMENTARE
Una dintre metodele, prin care vă puteți proteja de vărsături, diaree, dureri abdominale și zile pierdute, care urmează inevitabil după o intoxicație severă, este administrarea cărbunelui activat după apariția primelor simptome.

5. SECRETUL PIELII MOI
Acționând ca un magnet, cărbunele activat scoate murdăria și grăsimea din pori, lăsând pielea curată și moale.

6. PĂRUL FORMIDABIL
Cărbunele medicinal curăță foliculii firelor de păr, oferindu-le strălucire și catifelare. Spre deosebire de șampoane, care constau din compuși nocivi din punct de vedere ecologic, cărbunele medicinal este un compus absolut pur și natural.

7. ALBIREA DINȚILOR
Este suficient să presărați periuța de dinți cu cărbune activat de 2-3 ori pe săptămână. Acest compus curăță smalțul dentar, absorbind particulele microscopice, din care se formează tartrul dentar.

8. MIROSUL NEPLĂCUT DIN CAVITATEA BUCALĂ
Cărbunele medicinal nu reprezintă doar un remediu dezodorizant eficient, ci și o metodă de normalizare a echilibrului acido-bazic din cavitatea bucală, care vă protejează dinții și gingiile de bacterii și boli. Curățați-vă dinții cu cărbune medicinal (nu vă îngrijorați: el nu are gust) și nu vă faceți griji din cauza culorii lui negre — ea va dispărea complet după clătirea cu apă.

9. PROFILAXIA ÎMBĂTRÂNIRII PRECOCE
Consumul regulat de cărbune activat elimină toxinele din organism (după cum știți, acestea sunt dăunătoare pentru organe, distrug celulele și accelerează îmbătrânirea organismului).

10. PREVENIREA MAHMURELII
Probabil fiecare om cunoaște senzația neplăcută, care apare în următoarea zi după o beție tumultuoasă. Însă există o metodă excelentă, prin care puteți evita durerile de cap, greața și slăbiciunea generală determinate de mahmureală: înainte de a consuma alcool, luați cărbune activat! Deși nu interacționează cu alcoolul, el leagă excelent și elimina multe produse secundare ale fermentării, ceea ce înseamnă că vă veți trezi revigorați, vioi și energici în următoarea zi.

11. DETOXIFIEREA SISTEMULUI DIGESTIV
Ca să aveți o sănătate puternică și să vă simțiți bine, este necesar să realizați detoxifierea regulată a sistemului digestiv.

Sursa