Cum scăpăm de dermatite și crustele de lapte. Tatiana Heghea a aflat răspunsul

Cum scăpăm de dermatite și crustele de lapte. Tatiana Heghea a aflat răspunsul

Rolul de mămică îi vine ca o mănușă Tatianei Heghea. De când a adus-o pe lume pe Regina-Raluca, aceasta încearcă să fie un părinte ideal... și îi reușește de minune, am spune noi.

Cum scăpăm de dermatite și crustele de lapte. Tatiana Heghea a aflat răspunsul

Iar de când este în așteptarea unui băiețel, Tatiana Heghea a devenit și mai atentă la toate produsele pentru îngrijirea copiilor, dar și a gravidelor. Ca fiecare mămică, interpreta își dorește tot ce e mai bun pentru copiii ei. Aceasta este total împotriva produselor cu parabeni și alte substanțe nocive.

Atunci când vine pe lume, pielea copilului nu este pregătită pentru mediul înconjurător, de aceea ar trebui să folosim cele mai bune produse pe toată perioada copilăriei.

Și pentru că în curând își va ține băiețelul în brațe, Tatiana a decis să se informeze din prima sursă despre îngrijirea corectă a nou-născuților. Pentru că este o mămică activă, are nevoie de produse de încredere, care să nu-i dea bătăi de cap. Pentru informații utile în primele zile de viață a bebelușului a apelat la Nadejda Dolma, medic dermatolog cu peste 10 ani de experiență.

Bioderma vine cu o gamă largă de produse atât pentru îngrijirea copiilor, cât și a mămicilor. Pentru a avea mereu încredere că copilul tău este răsfățat cu cele mai bune produse, unde nu a-i merge, ia în bagaj trusa cu toate produsele de îngrijirea de la Bioderma, care sunt cele mai bune prietene ale pielii bebelușului tău.

Însă, nu înainte de a merge la medicul dermatolog, pentru a vedea ce produse i se potrivesc copilului tău în funcție de problemele pe care le are.

Produsele Bioderma te ajută să scapi ușor și fără consecințe de toate tipurile de dermatită.

Gel de duș Atoderm - Datorită agenților hidratanți, Atoderm Gel de duș curăță blând pielea și o protejează. Efectul său calmant reduce senzația de piele care "ține”. pH-ul fiziologic respectă echilibrul cutanat. Potrivit atât adulților, cât și copiilor.

Cum scăpăm de dermatite și crustele de lapte. Tatiana Heghea a aflat răspunsul
Crema ABCDerm hidratantă - Este creată în conformitate cu sistemul strict de valori din Carta ABCDerm. Această cream respectă pielea sensibilă a bebelușilor; pH fiziologic; conține ingrediente de hidratare extrem de delicate. Cum scăpăm de dermatite și crustele de lapte. Tatiana Heghea a aflat răspunsul
Bioderma abc derm gel spumant – Te scapă de crustele de lapte de pe scalpul bebelușului. Atenție: nu încercați să pieptănați și să scăpați într-un mod agresiv de crustă. Gelul spumant de la Bioderma, datorită formulei sale delicate și non-agresive, este adecvat pentru scalpul și pielea fragilă a bebelușilor și copiilor. Cum scăpăm de dermatite și crustele de lapte. Tatiana Heghea a aflat răspunsul
Bioderma abc derm peri-oral cremă - Combate activ amilaza, o enzimă prezentă în salivă, care irită pielea delicată din jurul gurii. ABCDerm Peri-oral calmează, vindecă și purifică epidermul iritat din jurul gurii bebelușilor și copiilor. Cum scăpăm de dermatite și crustele de lapte. Tatiana Heghea a aflat răspunsul

Ulei de corp ABCDerm - consolidează bariera pielii datorită uleiurilor vegetale nutritive bogate în acizi grași esențiali, uleiul de sâmburi de caise și ulei de floarea soarelui.

Cum scăpăm de dermatite și crustele de lapte. Tatiana Heghea a aflat răspunsul