Pernuța cu sâmburi de cireșe – soluția perfectă pentru colici

Pernuța cu sâmburi de cireșe – soluția perfectă pentru colici

Utilizată încă din timpuri îndepărtate, astăzi pernuța cu sâmburi de cireșe ar trebui să nu lipsească din trusa unei mămici. Datorită capacitații de înmagazinare atât a căldurii cât și a răcelii, aceasta poate fi folosită la alinarea durerilor de diferite tipuri. În special, pernuța cu sâmburi de cireșe este utilizată drept tratament pentru durerile cauzate de colici la bebeluși. De asemenea, aceasta este folosită și în tratamentul durerilor de rinichi, durerilor menstruale, dureri de spate, dureri reumatice sau dureri musculare.

Pernuța cu sâmburi de cireșe – soluția perfectă pentru colici

Pernuța este comodă și simplu de utilizat. Se încălzește într-un cuptor cu microunde sau cuptor simplu. Apoi, căldura emanată ajută, în principal, la durerile de burtă, cervicale, musculare precum și la dureri de cap și de încheieturi.

Ținută la congelator câteva ore, pernuța poate fi folosită la entorse sau în cazul vânătăilor cauzate de lovituri.

O astfel de pernuță poate fi confecționată în condiții casnice, dar aveți grijă ca husa să fie din materiale naturale. În plus, o puteți decora după propriul plac. Iar dacă nu vă reușește, o puteți achiziționa din magazinele specializate.

Pentru prima dată pernuța cu sâmburi de cireșe a fost utilizată de către elvețieni.  

Suesa: Mamaplus.MD