Cum scapi de energiile negative din casă. Ai nevoie doar de un pahar cu apă

Cum scapi de energiile negative din casă. Ai nevoie doar de un pahar cu apă

Tensiunea pluteşte în aer şi pare că locuinţa ta a devenit un teatru de război? S-ar putea ca energiile negative să fie de vină. Poate fi o moştenire de la cei care au locuit acolo înaintea ta sau există în apropiere o persoană plină de resentimente, mânie, ură, care atrage energii asemănătoare.

Dacă ai observat anumite schimbări negative în propria locuinţă, cum ar fi stări de spirit haotice, certuri, o senzaţie de disconfort, atunci ar putea fi vorba despre o acumulare de energii negative. 

Energia negativă chiar este contestată de persoanele care cred doar în ceea ce este vizibil. Energiile însă au un impact major asupra vieţilor noastre, chiar dacă nu pot fi văzute. Sunt, cu siguranţă, simţite.

Există un truc simplu care te va ajuta să descoperi dacă ai energii negative în casă, dar şi să le elimini.

Ai nevoie de: 2 linguriţe oţet alb, 2 linguriţe sare grunjoasă, 500 ml apă, un pahar.

Amestecaţi toate aceste ingrediente într-un pahar şi plasaţi-l timp de 24 de ore într-un loc unde vă petreceţi mult timp: dormitor, bucătărie, sufragerie. Verificaţi din când în când, să vedeţi dacă se ridică sarea. Când sarea nu se mai ridică, înseamnă că toată energia din cameră a fost absorbită acolo. Repetă procedura şi în altă încăpere, dacă este necesar. Apa din pahar apoi se aruncă.

Sursa