Mobila Rotang SK – eleganță și rafinament

Mobila Rotang SK – eleganță și rafinament

Moda se schimbă, iar mobila din ratan sintetic rămâne a fi un exemplu al continuității stilului clasic în varianta modernă. Mobila este efectuată la comandă, după orice design și complexitate.

Rotang SK este cel mai mare producător de mobilă din ratan sintetic în Moldova. Avantajele produselor companiei date au fost apreciate de astfel de companii ca Sky Land, Sport Park, Chateau Vartely, Niagara Fitness Club, Mojito, Lukoil, Pink Martini și altele. Iar numărul clienților care au ales mobila Rotang SK este infinit.

Mobila Rotang SK este recunoscută pentru practicabilitate, durabilitate și stil. 

Ratanul sintetic este un material plastic creat după o tehnologie unică a companiei Rotang SK. Toate produsele confecționate din acest material sunt durabile și fiabile. Un analog al acestui material nu există. Chiar și aspectul exterior al produselor create din ratan nu este inferior celor din materiale naturale: rezistă la temperaturi de la -40 ° C până la + 45 ° C, menținându-și aspectul inițial, dar și proprietățile practice: nu se contractă și nu crapă, spre deosebire de mobilierul din plastic obișnuit.

Ratanul este ușor de îngrijit, astfel încât puteți fi siguri că toată mobila va servi pentru mulți ani de acum încolo. Mobila Rotang SK este împletită manual, iar fiecare produs, fie că este vorba de mobilier sau accesoriu, este unic în felul său.

Mobilierul din ratan sintetic – poate fi vintage realizat cu o tentă modernă în cele mai recente tendințe în materie de design. Fondatorii Rotang SK spun că pot crea mobilier pentru orice stil de design interior, indiferent dacă acesta este un clasic de lux, modern, Hi-Tech, Boho, Country sau minimalist.

Mobila Ratan se potrivește în orice interior și exterior, deoarece Rotang SK produce mobilier atât pentru clienții corporativi, cât și pentru case private și apartamente. Mobila din ratan sintetic arată grozav pe terase, creând o armonie cu natura și un loc unde vă puteți relaxa după agitația zilnică. 

De o mare popularitate printre clienți se bucură scaunele Chiavari de la Rotang SK. Acestea sunt perfecte pentru ocazii speciale. Întotdeauna elegante, scaunele Chiavari au devenit un atribut obligatoriu al oricărui eveniment prestigios. Astăzi, ele pot fi văzute la nunțile europene și americane. Robust și nepretențios, acest scaun va dura mulți ani și justifică pe deplin costul său.

Crează o atmosferă de confort și căldură acasă cu Rotang SK! Pentru a vizualiza gama completă de produse, puteți accesa site-ul rotang.md și pagina de Facebook.

Telefon showroom: 078 776 444