Vedeta care se confruntă cu o problemă ce chinuie multe femei în perioada sarcinii

Vedeta care se confruntă cu o problemă ce chinuie multe femei în perioada sarcinii

Deseori credem că vedetele, așa cum le vedem strălucitoare pe covorul roșu, nu se confruntă cu situații complicate la fel ca alte femei. De exemplu, Jessica Simpson vorbește deschis despre o gravă problemă apărută în perioada sarcinii.

Actrița și cântăreața, Jessica Simpson, însărcinată a treia oară – o surpriză totală, din moment ce avea sterilet – are picioarele extrem de umflate și e complet depășită de situație.

Vedeta în vârstă de 38 de ani a postat pe o rețea de socializare și dovada, un picior extrem de umflat, dureros chiar, cerând sfatul fanelor sale.

În sarcină, unele femei se confruntă cu așa ceva nu doar la nivelul picioarelor, ci chiar al feței.

„Ceva remedii? Ajutor!!!”, a scris Jessica Simpson pe Instagram.

Vedeta este deja mamă a doi copii, Maxwell, de 6 ani, și Ace, de 5 ani. La celelalte două sarcini nu s-a confruntat cu această problemă.

Simpson, care așteaptă prima sa fetiță, a declarat în septembrie, atunci când a anunțat că este din nou gravidă, că e clar vorba despre un miracol. Deși luase în calcul posibilitatea de a mai avea un copil, nu s-a gândit serios la asta. În plus, spune Jessica, ea și soțul ei nu prea au avut activitate în dormitor în luna în care a rămas însărcinată.

„E un copil miracol”, a spus ea.

Sursa