Budincă cu semințe de chia de la food bloggerița Sorina Nedelcu

Budincă cu semințe de chia de la food bloggerița Sorina Nedelcu

Această rețetă este recomandată de autoarea blogului Gusturi și Culori drept una foarte sănătoasă și benefică, mai ales pentru mamele care alăptează.

Semințele de chia sunt o bună sursă de calciu, magneziu, mangan, fier, mai multe vitamine, proteine și fibre. Poți să prepari budinca atât la micul dejun, cât și atunci când ai poftă de o gustare între mese.

Ingrediente:

- 1 lingură cu vârf de semințe chia
- 50-100 ml lapte de migdale (depinde cât de densă vrei să fie budinca)
- 1 curmal
ă mărunțită cu blenderul sau alt îndulcitor

Metoda de preparare:
Amestecăm toate ingredientele și lăsăm budinca pentru 6 ore sau pe noapte în frigider. Servim cu fructe.

Nota bloggerului: Laptele de migdale poate fi inlocuit cu alt lapte vegetal sau cu suc.

Sursa: gusturisiculori.wordpress.com