Îngheţată raw vegană: gustoasă și sănătoasă

Îngheţată raw vegană: gustoasă și sănătoasă

-
//
06.07.2018

Cum consumăm înghețata sănătoasă? Foarte simplu – consumăm înghețată raw din fructe! Tot de ce veți avea nevoie se rezumă la trei ingrediente principale: căpșuni (sau oricare alt/alte fructe), lapte de migdale și sirop de agave sau arţar.

Îngheţată raw vegană: gustoasă și sănătoasă

Ingrediente:

  • 2 cupe de caju hidratat (3-5 ore)
  • 4 banane cât mai coapte și congelate
  • câteva picături de vanilie lichidă
  • un vârf de cuțit de sare de Himalaya
  • 120 ml de sirop de arțar
  • 1 lingură de ulei de cocos topit
  • 1/2 linguriță de suc de lămâie
  • 60 g de nuci grecești mărunțite
  • 60 g de boabe de cacao măcinate

Mod de preparare:

Înainte să preparați înghețată, scoateți banana din congelator pentru minim 10 minute. Combinați nucile de caju hidratate cu 120 ml de apă și mixați până la omogenizare. Adăugați celelalte ingrediente și mixați în continuare până obțineți o cremă netedă. Turnați crema într-un vas de sticlă sau metal și puteți la congelat pentru 4 ore minim.

Înainte să serviți înghețata, scoateți din congelator cu aproximativ 10-15 minute.

Timp de pregătire: 20 minute

Poftă bună!

Sursa: askamom.md