Cum și unde poți să afli motivele alergiilor

Cum și unde poți să afli motivele alergiilor

A venit primăvara, sezonul minunat al anului. Adevărat pentru unii dintre noi, primăvara nu oferă doar o dispoziţie bună, ci și ochi roșii, eliminari nazale și strănut. Din păcate, aceste simptome de alergie, dispoziţia nu ridică.

Cum și unde poți să afli motivele alergiilor

Tratamentul cu succes al alergiei începe cu detectarea alergenului, contactul cu care în viitor va trebui evitat. Dar cum să găsiți alergenul, atunci când există potențial mulți din ei? În ce direcție de căutat va decide, cu siguranță, medicul alergolog. Acum la întrebarea, unde să căutăm.

Hypermarket de analize medicale Alfa Diagnostica oferă astăzi medicilor și pacienților un arsenal impunător de posibilități de diagnosticare a alergiilor cauzate de aproape orice alergen.

Alergenii investigați sunt prezentați în format diferit - solitari, amestecuri (mixt), panouri. Metodele utilizate (teste imunoenzimatice, imunoblotting, ImmunoCAP, CAST) au o precizie înaltă. Rezultatele investigaţiilor sunt prezentate medicului alergolog în forma necesară (calitativă, semi-cantitativă sau cantitativă).

Rezultatele multor teste sunt la dispoziţie chiar în ziua prelevării sîngelui sau în a doua zi. Alergeni rari sau exotici sunt investigaţi, desigur, mai mult timp.

În prezent, un număr impunător de alergologi din R. Moldova încredinţează laboratorului

Alfa Diagnostica efectuarea diagnosticul de laborator a alergiilor de înaltă performanţă  pentru pacienţii săi.

Cum alergologii recomandă să vă pregătiţi corect pentru efectuarea unui test de alergie?

De regulă, nu este necesar o pregătire specială. Chiar dacă pacientul administrează preparatele antihistaminice. În cazul în care pacientul administrează hormoni glucocorticoizi, testul trebuie amânat cu 2-4 săptămâni.

Detalii puteti gasi aici

Adresaţi-vă la Alfa Diagnostica:

sect. Centru: str. N.Testemiţanu, 21 (7:30 - 15:30), 022 82 44 44, 078 55 44 44

sect. Botanica: str. Decebal, 72/6 (7:30 - 14:30), 022 909 105

sect. Râşcani: str. A.Russo, 15 (7:30 - 14:30), 022 909 104