mamaplus

Adela Popescu și Radu Vâlcan, despre al treilea bebeluș: „Este o altă etapă din viața noastră”

-
//
07.05.2019

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2015, după cinci ani de relaţie. Mirii şi-au dorit o nuntă atipică, aşa că au organizat-o în mijlocul naturii şi departe de ochii curioşilor.

mamaplus

La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, Adela Popescu a anunţat că este însărcinată pentru prima dată. Ea a adus pe lume un băieţel, în 2016, dar nu s-a oprit aici. În vara anului 2018, prezentatoarea emisiunii „Vorbeşte lumea” şi Radu Vâlcan au mărturisit că vor deveni părinţi pentru a doua oară. Vedeta a mai născut un băiat, la sfârşitul lui 2018.

Cei doi îşi doresc o familie numeroasă, aşa că au de gând să nu se oprească la doi copii. Radu Vâlcan a acordat un interviu pentru cel mai nou număr al revistei VIVA!, în care a vorbit despre viaţa de familie, dar şi despre un al treilea copil.

„Este o altă etapă din viața noastră, nu ni s-a schimbat foarte mult viața după ce am devenit părinți a două oară, asta s-a întâmplat la primul copil. Te maturizezi, dar evident că este viața pe care ne-am dorit-o amândoi și care ne place cel mai mult! Mai bine vorbim peste câțiva ani, să vedem cum sunt la al treilea sau poate chiar al patrulea copil. Acum, lăsând gluma, cred că toți părinții sunt în asentimentul meu când spun că acesta este cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unui om!”, a mărturisit acesta.

Sursa