mamaplus.md

Adriana Ochișanu a vorbit despre noua sa căsnicie și relațiile în care a rămas cu Corneliu Botgros

-
//
13.11.2018

La 40 de ani, interpreta spune că se simte mai bine ca niciodată și este mulțumită destinului pentru clipele fericite din viața ei și pentru lecțiile pe care le-a învățat în momentele mai grele prin care a trecut.

mamaplus.md

„2013 cred că a fost anul meu decisiv. Am luat-o de pe o nouă filă în viața mea. Mi-a fost foarte greu, recunosc, să lași totul, să începi totul de la zero. Aveam casă, familie, aveam un job, aveam prieteni și, într-o bună zi, toate chestiile acestea s-au spulberat. Viața mi le-a dat peste cap. Dar nu-mi pare rău deloc pentru decizia și alegerea mea pentru că orice lovitură este o lecție bine învățată”, s-a destăinuit Adriana Ochișanu la emisiunea „Iubește Viața”, cu Tatiana Granciuc, de la TV8.

Interpreta spune că, deși i-a fost greu, se mândrește cu faptul că a avut curajul să iasă dintr-o relație care, la un moment dat, a încetat să mai funcționeze și spune că orice femeie poate face la fel:

„Nu trăiți niciodată viața cuiva, trăiți-o pe a voastră așa cum simțiți cu inima și cu sufletul”, spune Adriana Ochișanu.

În același timp, interpreta spune că a reușit să depășească situațiile tensionate în relația cu fostul ei soț Corneliu Botgros și că, într-un final, au reușit să păstreze o relație amicală:

„Avem o relație frumoasă de prietenie, am lăsat un loc de bună-ziua, asta contează. Ne creștem copilul împreună, ne bucurăm pentru orice succes pe care-l are Cristi. Am făcut împreună pasul spre împăcare”, povestește Adriana Ochișanu.

Sursa: tv8.md