Adriana Ochișanu a vorbit despre noua sa căsnicie și relațiile în care a rămas cu Corneliu Botgros

Adriana Ochișanu a vorbit despre noua sa căsnicie și relațiile în care a rămas cu Corneliu Botgros

La 40 de ani, interpreta spune că se simte mai bine ca niciodată și este mulțumită destinului pentru clipele fericite din viața ei și pentru lecțiile pe care le-a învățat în momentele mai grele prin care a trecut.

„2013 cred că a fost anul meu decisiv. Am luat-o de pe o nouă filă în viața mea. Mi-a fost foarte greu, recunosc, să lași totul, să începi totul de la zero. Aveam casă, familie, aveam un job, aveam prieteni și, într-o bună zi, toate chestiile acestea s-au spulberat. Viața mi le-a dat peste cap. Dar nu-mi pare rău deloc pentru decizia și alegerea mea pentru că orice lovitură este o lecție bine învățată”, s-a destăinuit Adriana Ochișanu la emisiunea „Iubește Viața”, cu Tatiana Granciuc, de la TV8.

Interpreta spune că, deși i-a fost greu, se mândrește cu faptul că a avut curajul să iasă dintr-o relație care, la un moment dat, a încetat să mai funcționeze și spune că orice femeie poate face la fel:

„Nu trăiți niciodată viața cuiva, trăiți-o pe a voastră așa cum simțiți cu inima și cu sufletul”, spune Adriana Ochișanu.

În același timp, interpreta spune că a reușit să depășească situațiile tensionate în relația cu fostul ei soț Corneliu Botgros și că, într-un final, au reușit să păstreze o relație amicală:

„Avem o relație frumoasă de prietenie, am lăsat un loc de bună-ziua, asta contează. Ne creștem copilul împreună, ne bucurăm pentru orice succes pe care-l are Cristi. Am făcut împreună pasul spre împăcare”, povestește Adriana Ochișanu.

Sursa: tv8.md