mamaplus.md

Amenajarea Târgului de Crăciun, pe ultima sută de metri

-
//
07.12.2018

Autorităţile sunt în febra pregătirilor pentru cea de-a doua ediţie a Târgului de Crăciun, care se va desfășura în perioada 15 decembrie - 15 ianuarie. Muncitorii lucrează de zor pentru a pune la punct toate detaliile.
 

mamaplus.md

În acest an, vizitatorii vor putea admira târgul de la înălţime, cu ajutorul unui nou punct de atracție - Roata Panoramică.

"La acestă oră se munceşte foarte intens, au sosit din Kiev, Roata Panoramică şi caruselul care chiar acum muncitorii le instalează", a spus Andrei Locoman, director Moldova-Concert.

Începând cu 8 decembrie, circulaţia în zona unde se va afla Târgul de Crăciun va fi sistată.

"Strada 31 august, perimetru Alexandru Pușkin și Mitropolit Bănulescu-Bodoni din data de 8 decembrie va fi sistată circulaţia şi va începe montarea căsuţelor a decoraţiunilor luminiscente, a luminilor, beculeţelor", a declarat Andrei Locoman, director Moldova-Concert.

"În acest an organizatorii și-au propus să amenajeze mai multe zone de poveste pentru micii vizitatori. Acum, muncitorii lucrează la căsuța lui Moș Crăciun, care este gata în proporție de 45 la sută. Ea urmează să fie decorată și împodobită cu luminițe multicolore", a spus Maria Portărescu, reporter Publika TV. 

Muncitorii lucrează de zor pentru a termina lucrările la timp:

"Super, merge treaba bine. De planificat se planifică una, dar până seara tot una se face sau mai mult sau mai puţin depinde de zi."

"Aici totul se face frumos, foarte frumos."

"Mie mi-a plăcut cum a fost anul trecut, cred că şi anul acesta o să fie bine."

Pomul de Crăciun care va fi instalat aici, ca și anul trecut, va fi un dar din partea Guvernului României.

Bradul înalt de 20 de metri va porni spre Chişinău în următoarele zile.

Sursa: publika.md