Analiză numerologică. Ce șanse te așteaptă în anul 2017

Analiză numerologică. Ce șanse te așteaptă în anul 2017

-
//
27.12.2016

Se apropie anul 2017 și ne place să aflăm din timp ce provocări ne-a rezervat viitorul, ce surprize ne pregătește zodiacul, dar și ce șanse ne rezervă astrele. Pentru numerologi, 2017 este anul numărului primordial 1. Iată ce spun astrologii despre semnificațiile lui ascunse, scrie libertateapentrufemei.ro.

Analiză numerologică. Ce șanse te așteaptă în anul 2017

Anul 2017 beneficiază de un tablou astrologic aparte și promite să fie un an special pentru mulți dintre noi, sub toate aspectele.

Numărul 7, în mod deosebit, este un număr plin de noroc și aduce cu sine o energie providențială, care ar putea schimba soarta multora dintre noi.

Nu întâmplător, astrologii și numerologii se uită cu speranță la harta astrală a noului an.

Anul 2017 – semnificațiile numerologice

Sora vitregă a astrologiei, numerologia ne ajută adesea să descoperim semnificațiile unor evenimente din viața noastră și să analizăm mult mai bine consecințele acestora. De aceea, o analiză numerologică este obligatorie înainte de a face primii pași în noul an.

Adunate și reduse la un singur număr, conform calculelor numerologice, anul 2017 este reprezentat prin 1, un simbol puternic și totodată numărul primordial. Este numărul începutului, al unității și al forței.

Trebuie să ne așteptăm ca 2017 să ne provoace să pornim pe drumuri noi, să descoperim lucruri pe care nu le-am mai făcut niciodată și să privim lumea din jurul nostru dintr-o nouă perspectivă.

Fiecare dintre noi va primi o provocare, dar mai ales acele persoane care s-au născut de asemenea într-un an guvernat de numărul 1.

Adună și tu cifrele din anul tău de naștere și, dacă acestea se reduc la numărul 1, trebuie să te aștepți ca anul viitor să aducă o schimbare majoră în viața ta.

Ce ne aduce energia numărului 1

Numărul 1 este asociat cu unitatea, inițiativa, conducerea și activitatea intensă.

Numărul 1 comandă, acționează, muncește și merge mai departe pe o cale bine definită.

Nimic nu îi stă în cale și este înzestrat cu o forță incredibilă de a mișca lucrurile, în pofida obstacolelor și a fatalității.

În anii guvernați de numărul 1, așa cum este 2017, contează spiritul de pionierat, munca de înreprinzător și curajul.

Vom auzi mult mai des despre noi descoperiri, invenții și creații care vor uimi lumea și vor duce progresul tehnologic dincolo de bariere.

Nimic nu este întâmplător în anul 2017

La nivel individual, orice schimbare pe care dorim să o facem va atrage după sine o serie de evenimente care ne vor ajuta.

Trebuie să ținem cont de faptul că nimic nu este întâmplător în anul 2017 și că, dacă primim o șansă, o putem transforma într-un șir de evenimente și situații norocoase.

Dacă ai avut senzația în 2016 că este haos în viața ta, în 2017 poți pune la punct multe lucruri și o poți lua de la capăt acolo unde merită.

Sursa: publika.md