mamaplus

Anca Serea, jignită pe internet pentru că e însărcinată a șasea oară: „M-au făcut cloșcă, iepuroaică!”

-
//
16.05.2019

Anca Serea, gravidă a șasea oară, a fost invitată la Cătălin Măruță în emisiune și a vorbit despre sarcina ei, care este una cu probleme, dar și despre comentariile răutacioase ce au jignit-o imediat după ce a făcut anunțul că va avea din nou un copil.

mamaplus

Deși radiază de fericire că va mai avea o fetiță, Anca Serea a fost dezamăgită când a intrat pe net și a văzut ce comentează alte femei despre ea. 

„Am citit comentariile din online și foarte mulți m-au făcut și cloșcă, și iepuroaică. Unii mi-au zis chiar și doamna Bamboi. Oamenii îmi făceau calculul cât o să mă coste pe lună școlile și grădinițele, dar eu niciodată nu am fost foarte legată de partea asta financiară. Sunt convinsă că va fi foarte greu, dar nimic nu se compară cu ce primești de la ei. Nu e ușor, dar e foarte frumos”, a mărturisit Anca.

Perioada de sarcină, spune tânăra mămică, este una cu probleme.

„Din păcate sarcina asta la început nu a fost cea mai bună din punct de vedere al sănătății. Am o anemie foarte severă care mi-a dat multe bătăi de cap, mai ales acum. Am și chemat ambulanța de vreo 2 ori, am avut tensiunea foarte mică. Numai noaptea mă apucau stările astea, noaptea foarte târziu”, a povestit Anca Serea.

Sursa