mamaplus

Andreea Bălan, de urgență la spital cu fiica cea mică: „E nasol”

-
//
06.06.2019

Andreea Bălan a ajuns din nou la spital, după ce, în urmă cu trei luni, cântăreața a suferit în timpul operaţiei de cezariană un stop cardio-respirator.

mamaplus

Astfel, în cadrul unui vlog, cântăreaţa Andreea Bălan a povestit de ce a ajuns la spital cu fiica ei cea mică, Clara, în urmă cu câteva zile.

„Mergem la doctor cu Clăriţa pentru că nu a făcut pipi de 12 ore. Când am venit la şapte şi jumătate acasă, mama mi-a zis: „Vezi că n-a făcut de câteva ore”. Şi azi, la şase dimineaţa, când i-am dat să mânănce, pampersul nu era ud. Un bebeluş să nu facă pipi 12 ore, e nasol. Şi pediatra mi-a zis: „Atunci vino repede la spital”, a mărturisit Andreea Bălan în videoclipul făcut public pe Youtube, în care apare în maşină, în drum spre spital, alături de soţul ei, actorul George Burcea, şi fetiţa lor cea mică. 

La începutul lunii martie a acestui an, vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil, prin cezariană. În timpul procedurii medicale, vedeta a suferit un stop cardio-respirator, după cum a anunţat soţul acesteia pe Facebook. 

Andreea Bălan şi George Burcea au împreună două fetiţe, Ella Maria şi Clara. 

Sursa