mamaplus.md

Andreea Bălan este însărcinată cu al doilea copil

-
//
25.10.2018

Andreea Bălan este însărcinată cu al doilea copil! Noutatea a fost dezvăluită în exclusivitate pentru revista Unica.ro, unde a apărut un editorial foto superb cu vedeta în compania soțului ei, actorul George Burcea, și fetița lor de doi ani, Ella Maya. Cei doi nu au arătat până acum chipul copilei în nicio fotografie, așadar, noul număr al revistei bifează două premiere.

mamaplus.md

Pictorialul cu Andreea, George Burcea și fetița lor a fost realizat fix în ziua în care Ella Maya a împlinit doi ani, pe 9 octombrie. Atunci, vedeta de 34 de ani a dezvăluit cum a schimbat-o apariția unui copil și cum și-a mai dorit unul foarte repede după nașterea Ellei, dar soțul ei i-a spus să mai stea puțin. Și l-a ascultat: „Sunt însărcinată în cinci luni, noul bebe o să apară în viața noastră la începutul lunii martie”.

„Știu că sună ca un clișeu, dar apariția unui copil nu numai că te maturizează, te și schimbă. Pe mine m-a făcut mai fericită și m-a calmat.”

mamaplus.md

Andreea spune că se simte pregătită pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil, pentru că a parcurs din punct de vedere emoțional drumul de vindecare a rănilor din trecut:

„Știu că sună ca un clișeu, dar apariția unui copil nu numai că te maturizează, te și schimbă. Pe mine m-a făcut mai fericită și m-a calmat. Datorită copilăriei mele, am fost foarte mulți ani colerică, efervescentă și perfecționistă. Ceream foarte mult și de la mine și de la echipa mea. De la mine ceream mult pentru că atunci când eram mică, și mie mi se cerea, fie din partea publicului, fie de către părinte sau de către oamenii din jur, să fiu perfectă. Urcă-te pe scenă, cântă bine, zâmbește, fii perfectă. Toată viața mea am crezut că trebuie să fiu perfectă și că dacă sunt perfectă, lumea mă iubește. În trecut, nu știam să mă iubesc pe mine și n-o făceam. Dar mi-am dat seama, după 30 de ani, cu terapie, cu cărți citite, cu călătorii, că e ok să fii imperfect și că e ok să te iubești așa cum ești și să-ți accepți defectele, adică să te iubești pe tine”.

Sursa: unica.ro