mamaplus

Andreea Marin locuiește cu iubitul și fiica ei: „E plăcut, avem o casă veselă”

-
//
19.06.2019

Andreea Marin locuiește cu iubitul ei de mai bine de 1 an. Aceștia împart vila pe care vedeta o are în București, în zona Parcul Circului. Alături de ei locuiește, cum era și normal, Violeta, fiica Andreei Marin cu Ștefan Bănică Jr., fostul ei soț care în 2019 a devenit tatăl copilului Laviniei Pârva.

mamaplus

Andreea Marin a mărturisit că Adrian Brâncoveanu, iubitul ei, locuiește acasă la ea. Cei doi împart vila vedetei care are și o grădină superbă. Bărbatul se înțelege de minune cu Violeta. Aceștia se joacă aproape în fiecare seară.

„Din dragoste creez, cu dragoste las ceva în urmă, cu dragoste îmi privesc copilul și îmi iubesc bărbatul. Ne trezim la ora 7, eu și fetița mea, Adrian la 7 și jumătate, să ne pregătim pentru ziua ce vine. Fetița mea merge la școală, fiecare dintre noi la biroul său.

Seara a început să devină nelipsită bătaia cu perne. Eu sunt mai dură așa ca mamă și pun limite pentru că ar exploda întreaga casă dacă mă iau după cei dragi. Nu știu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se întâmplă. Cred că într-o zi o să intre și pisicile în jocul lor, momentan sunt speriate. E plăcut! Avem o casă veselă.

Plănuim și o vacanță în 3, dar încă nu am ales o vacanță, știu că vom alege un loc însorit.”, a spus Andreea Marin pentru VIVA!.

Sursa