mamaplus

Antonia și Alex Velea, părinți foarte fericiți

-
//
13.08.2019

Au trecut ani buni în care Antonia a suferit mult după fetița ei. A plecat din Italia, iar Maya a rămas la tatăl ei și la bunici. Cântăreața și-a făcut o familie și o carieră în România, dar a luptat în instanță pentru primul ei născut.

Abia acum a putut să îi aducă pe toți împreună. Maya apare alături de frățiorii ei în ipostaze inedite. Se pare că se înțeleg foarte bine, se joacă, se distrează, ca o familie adevărată. Chiar dacă sunt mai mulți ani diferență între ei, micuții e bucură de fiecare moment și de părinții care îi iubesc nespus.

Antonia a povestit recent că Alex Velea și fiica ei se înțeleg de minune: ”Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte.”

Antonia și Alex Vlea se cunosc din 2009, dar au început o relație abia la finalul lui 2012, după ce artista a încheiat relația cu Vincenzo Castellano, căruia îi dăruise o fetiță în 2010, pe Maya. Antonia are doi băieți cu Alex Velea, pe Dominic, venit pe lume în 2014, și pe Akim, născut în 2016.

Sursa