mamaplus

Bebelușul ducilor de Sussex NU va fi prinț

-
//
07.05.2019

Meghan Markle, ducesă de Sussex, a născut ieri, 6 mai, un băiețel. Bebelușul este cel de-al optulea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a. Ducesa a intrat în travaliu luni dimineaţă, iar prinţul Harry a stat alături de ea.

mamaplus

Prințul Harry și Meghan Markle sunt căsătoriți din 19 mai 2018 și au anunțat sarcina în data de 15 octombrie 2018 – prima zi a turneului pe care l-au făcut în Australia și Noua Zeelandă. Sexul bebelușului a fost o surpriză pentru cuplul regal, care a ales să nu afle acest amănunt până în momentul nașterii. Meghan Markle și prințul Harry au anunțat deja luna trecută că vor să sărbătorească „în sânul familiei” venirea pe lume a bebelușului.

Copilul va fi al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui – prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, şi ducele de Sussex (prinţul Harry). Bebelușul nu va avea titlu de Alteţă Regală sau prinţ decât dacă va interveni regina Elizabeth, pentru că regele George V a limitat titulaturile regale în 1917. Fiind băiat, el va putea folosi un titlu nobiliar al lui Harry – Earl of Dumbarton.

Sursa