mamaplus

Beyonce și-a arătat gemenii adorabili într-un video emoționant

-
//
19.09.2019

Celebra artistă a anunțat că va lansa în curând documentarul “Making the Gift”, care este inspirat de pelicula The Lion King. Pe lângă asta, documentarul spune povestea noului ei album care poartă același nume.

mamaplus

Chiar dacă până la premiera documentarului mai avem de așteptat o vreme, artista le-a arătat fanilor câteva video-uri în care apar gemenii săi adorabili Rumi și Sir Carter, precum și fiica sa Blu Ivy.

Scena dintre Beyoncé și Rumi este extrem de emoționantă, mai cu seamă că Rumi îi arată mamei ei faptul că știe cât mai multe animale. În secvențe se poate vedea cât de mândră este Beyoncé și faptul că își dorește să împartă cu fanii aceste momente pe care le petrece alături de copiii ei.

Nu este pentru prima dată când Beyoncé le arată fanilor imagini cu cei doi copii, Rumi și Sir Carter. În 2018, ea le-a dezvăluit fanilor mai multe imagini din vacanța pe care au petrecut-o în India, fiind una dintre puținele ocazii când Beyoncé și-a arătat gemenii deoarece până atunci a decis să îi țină departe de ochii presei. 

Sursa