mamaplus

Brigitte Macron, cea mai frumoasă apariție de până acum. A atras toate privirile

-
//
27.03.2019

Brigitte Macron și soțul ei, președintele francez Emmanuel Macron, au organizat luni seara, un dineu la palatul Elysee, pentru XI Jinping, președintele Chinei, și soția sa, Peng Liyuan, aflați într-o vizită de stat în Hexagon. Însă, de departe atracția serii a fost Prima Doamnă a Franței.

Soția liderului francez știe să se facă remarcată, fără nicio îndoială. Luni seara, ea a avut la Paris una dintre cele mai frumoase apariții de până acum. Cu părul prins într-o coafură lejeră, tinerească, Prima Doamnă a Franței a strălucit într-o rochie lungă, roșie, cu crăpătură pe picior, ce îi evidenția perfect silueta. Mai mult, culoarea pare să o prindă de minune pe soția președintelui francez Emmanuel Macron.

Doamna Macron pare că a întinerit peste noapte și deși peste câteva zile va împlini 66 de ani, aceasta nu-și arată deloc vârsta, ridurile abia fiind vizibile acum pe fața ei. Se pare că Brigitte ar fi apelat la câteva metode de întindere a pielii și de rejuvenare facială pentru această întâlnire oficială.

Brigitte Macron a devenit una dintre cele mai iubite Prime Doamne din Hexagon, deși la început a fost aspru criticată pentru relația atipică cu Emmanuel Macron (40 de ani), între ei fiind o diferență de vârstă de 25 de ani. Aceasta i-a cucerit repede pe francezi atât cu eleganța ei, cât și pentru faptul că este o Primă Doamnă foarte activă.

Sursa