mamaplus

Carolina Gorun și Anatol Balan, despre nuntă: „Va fi o petrecere numeroasă, cu obiceiuri și lăutari”

-
//
15.05.2019

În acest an, interpreta de muzică ușoară, Carolina Gorun, se căsătorește cu muzicianul Anatol Balan, cel care i-a cucerit în totalitate inima. Cuplul este mai hotărât ca niciodată să facă pasul cel mare.

mamaplus

Cei doi îndrăgostiți au fost invitați în cadrul emisiunii „Matinalii” de la postul TV „TVR Moldova”, unde au vorbit emoționați despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiesc împreună, dar și despre pregătirile pentru marele eveniment din viața lor - nunta.

Carolina și Anatol se cunosc de 6-7 ani și, fiind ambii muzicieni de meserie, aceștia s-au întâlnit pentru prima oară la o petrecere.

„Demult o simpatizez pe Carolina. Noi am cântat împreună și o priveam cumva și-atunci. Eu consider că, în general, ea este foarte atrăgătoare și, cu siguranță, mi-a atras atenția”, povestește Anatol, viitorul soț al interpretei.

La începutul lunii martie din acest an, Carolina a fost cerută în căsătorie, iar în toamnă, împreună cu iubitul ei, vor juca nunta visurilor lor.

„Încă nu am stabilit data, dar va fi la sfârșitul toamnei, octombrie sau noiembrie. Emoții sunt. Este un moment important din viața noastră. O să facem tot posibilul ca să fie bine”, a mărturisit Carolina.

„Eu știu cum va arăta evenimentul. Va fi o nuntă tradițională, moldovenească, numeroasă, cu lăutari în calitate de invitați, prieteni de-ai noștri, dar și o orchestră bună care va cânta”, a adăugat Anatol.

mamaplus

Casă de piatră și multă fericire!

Sursa: MamaPlus.MD