Cărți și o mulțime de jocuri educative la Bookfest 2018

Cărți și o mulțime de jocuri educative la Bookfest 2018

-
//
17.08.2018

HAPPYCOLOR INT, unul dintre cei mai importanți distribuitori de jocuri educative din România și Republica Moldova va ajunge la Chișinău cu a sa Caravana cu Jocuri la sfârșitul lunii august. Evenimentul va avea loc în cadrulSalonului Internațional de Carte Bookfest, ediția 2018, desfășurat în perioada 29 august- 2 septembrie la Moldexpo

Cărți și o mulțime de jocuri educative la Bookfest 2018

Sunteți așteptați aici să petreceți cinci zile de poveste, în care veţi avea ocazia să testaţi o mulțime de jocuri pentru toate gusturile: jocuri de strategie, jocuri de memorie, de logică, jocuri de îndemânare şi de fantezie. 

Tot programul va fi asigurat de către traineri experimentați în activități educative din cadrul Echipei HappyColor și ai partenerului sau Brainstorm Cafe (Erudit Club) din Chișinău. 

Acestea sunt cu intrarea liberă și se vor desfășura pe toată durata expoziției lângă standul HappyColor, iar la sfârşitul evenimentului va avea loc şi o tombolă la care puteţi câștigă jocuri. 

Vă așteptăm cu efervescență și voie bună! 

Mai multe despre Caravana cu Jocuri HappyColor puteți află aici: 

Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de HappyColor împreună cu partenerii săi și are un singur scop: să meargă acolo unde e nevoie pentru a promova jocurile educative şi de societate, pentru a oferi oamenilor un mod plăcut, dar în același timp stimulant, de petrecere a timpului liber. Credem în rolul educativ al jocurilor în formarea copiilor, stimularea imaginației și întărirea relațiilor. Credem în puterea jocurilor de a adună prieteni și străini în jurul meselor pentru a petrece timpul împreună, mereu oferind o provocare sau un mod nou de a vedea lucrurile. Știm că jocurile distrează, informează, educă și lărgesc orizontul, de aceea suntem pregătiți să mergem oriunde e nevoie de noi. Suntem prezenți la târguri şi festivaluri, în cafenele şi librării, în şcoli sau instituţii private. Dacă aveți o inițiativă ce ține de promovarea jocurilor, contactați-ne şi vom face tot posibilul să fim alături de voi la evenimentul respectiv. Jocurile Caravanei sunt pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile: jocuri de strategie, jocuri de memorie, de logică, jocuri de îndemânare şi de fantezie. Echipa Caravanei cu Jocuri este formată din traineri experimentaţi care participă permanent la târguri și expoziţii internanţionale de profil, pentru a fi în contact cu ultimele noutăţi din domeniu. Din cadrul echipei mai fac parte voluntari – tineri talentaţi, pasionaţi de jocurile educative şi de societate. Spor la joacă!

Sursa: Mamaplus.MD