mamaplus

Câți bani au strâns la nuntă Andreea Bălan și George Burcea

-
//
18.09.2019

Andreea Bălan s-a căsătorit religios cu George Burcea. Totodată, cei doi au botezat-o și pe fetița cea mică, Clara Maria, iar la marele eveniment au fost prezenți aprovimativ 200 de invitați.

mamaplus

Andreea Bălan și George Burcea au avut parte de o nuntă ca în poveste, într-o locație luxoasă, iar meniul de fițe a fost pe măsura așteptărilor. Nașii celor doi au fost Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar norocoasa care a prins buchetul de mireasă a fost întocmai Lora.

Artista a schimbat trei rochii de mireasă, iar valsul mirilor, într-o coregrafie caracteristică Andreei, i-a surprins plăcut pe invitați.

„Trei rochii de mireasă e suficient, nici nu am timp să mă schimb cu toate. Una va fi la biserică și va avea o trenă foarte lungă și grea. Are modele speciale pe ea. Merg la probă, în fiecare săptămână. E minunat! Stau între rochii de mireasă. A doua va fi la vals, e specială pentru dans. Nu are trenă, este mai scurtă și despicată să pot să dansez. Ultima este o surpriză, nu este o rochie, e altceva! E o surpriză! Una e alb cu puțin roze, una este alb cu puțin argintiu și cealaltă este argintie”, spunea artista într-un interviu anterior.

Și pentru că toată lumea s-a simțit bine și darurile pentru tinerii însurăței au fost pe măsură. Conform apropiaților, Andreea Bălan și George Burcea ar fi strâns la nuntă suma de 50.000 euro.

Sursa