mamaplus.md

Câți copii au venit pe lume în noaptea dintre ani

-
//
02.01.2019

Mai multe familii s-au mărit în noaptea dintre ani. La Spitalul Clinic Municipal Nr.1, prima a venit pe lume micuţa Ariana, o fetiţă perfect sănătoasă. Părinţii fetiţei speră că anul 2019 va fi unul norocos. 

mamaplus.md

Ariana este prima fetiţă care s-a născut la ora 00:01 la Spitalul Clinic Municipal Nr.1. Mama ei, o tânără de 28 de ani, spune că nu s-a aşteptat să nască de Revelion. 

"Mă pregăteam, mă făceam frumoasă să mergem la ţară la bunei să întâlnim anul nou, dar iată l-am întâlnit la spital. Vreo două ore a durat travaliul, foarte repede", a spus mama Ana Oprea.

Până la opt dimineaţa, la Spitalul Clinic Municipal Nr. 1 din Capitală au născut şase femei. Una dintre ele a adus pe lume gemeni.

"Naşterea cu duplex e clar că e mai dificil şi pentru medic şi pentru mamă. Naşterea a decurs fără complicaţii şi s-au născut doi copilaşi un băieţel şi o fetiţă, care sunt sănătoşi", a afirmat medicul obstetrician, Stela Dodu.

Şi la Institutul Mamei şi Copilului au venit pe lume şapte copii, doi dintre care sunt gemeni.

"Într-adevăr acestea sunt cele mai frumoase cadouri pe care le putem primi de anul nou, de la Dumnezeu. Am născut natural, a fost cam dificil. Deja când iai copilul în braţe uiţi de toate durerile", a menționat mama Constanța Cordoneanu.

La Spitalul nr. 1 din Chişinău s-au născut 6 bebeluşi, iar la Institutul Mamei şi Copilului – 7. Medicii spun că micuţii sunt sănătoşi.

Sursa: prime.md