Ce înseamnă dacă visezi un copil

Ce înseamnă dacă visezi un copil

-
//
13.12.2017

Cu siguranță, nu o singură dată ai visat un copil. Nu te speria, nu înseamnă că te vei îmbolnăvi, așa cum se spune în popor. De fapt, visele cu bebeluși au o cu totul altă însemnătate!

Ce înseamnă dacă visezi un copil

Iată cele mai comune vise cu naşterea unui copil:

Visezi că naşti un copil

Dacă visezi că dai naştere unui copil, dar nu eşti însărcinată în viaţa reală, atunci asta înseamnă că ceva se va schimba în viaţa ta cât de curând. Ceva nou îşi va face loc în viaţa ta. Nu trebuie să te îngrijoreze schimbările pentru că ele vor fi benefice pentru tine. În cele mai multe cazuri, visele cu naşterea unui copil înseamnă prosperitate şi noroc.

Visezi că eşti în drum spre spital

Dacă visezi că eşti în drum spre spital pentru a naşte, înseamnă că încerci să scapi de unele responsabilităţi pe care le ai în viaţa reală. Dar, dacă eşti însărcinată în realitate şi visezi asta, înseamnă doar că ai emoţii şi ţi-e teamă de momentul în sine.

Visezi că bebeluşul zâmbeşte la tine

Dacă visezi asta, e semn bun. E un simbol al bucuriei şi fericirii asupra traseului din viaţa ta. Vei avea mult succes în viitorul apropiat.

Visezi că bebeluşul plânge

Dacă visezi acest lucru, înseamnă că ai probleme în viaţa reală. Eşti îngrijorată şi ai multe probleme, aşa că nu îţi poţi găsi liniştea. De asemenea, acest vis poate dezvălui acea latură a personalităţii tale care are nevoie să fie protejată. Simbolistica acestui vis e mereu negativă şi poate însemna şi boală sau ghinion în viitor. Dacă visezi că plânge un băiat înseamnă gradul de dominare şi determinare în realitate, iar dacă este fetiţă simbolizează sensibilitatea.

Visezi un bebeluş înfometat

Acest vis e un simbol al dependenţei tale în realitate. Întotdeauna depinzi de alţii şi nu poţi face nimic singur. Acest vis îţi reaminteşte că trebuie să preiei controlul asupra vieţii tale şi să începi să fii independent.

Visezi că naşti un copil curat şi luminous

E semn bun! Acest vis e benefic mai ales pentru persoanele singure. Înseamnă că visătorul va cunoaşte o persoană foarte importantă curând cu care va avea o relaţie foarte intimă.

Ce înseamnă dacă visezi un copil

Visezi că naşti un copil de altă rasă

Dacă visezi acest lucru, înseamnă că ai acceptat diferenţele fizice ale cuiva din viaţa ta.

Visezi că naşti un copil foarte mic

Asta înseamnă că îţi ascunzi propriile sentimente de alţii. Nu vrei să arăţi ceea ce simţi şi nu îţi place să vorbeşti despre problemele şi grijile tale. Vrei să fii independent, aşa că nu vrei ajutorul nimănui în viaţa reală.

Visezi că naşti un bebeluş diabolic

Acest vis simbolizează frica ta asupra unui proiect pe care l-ai început recent. Nu eşti sigur că va avea succes.

Visezi că naşti un copil cu un al treilea ochi

Dacă ai acest vis neobişnuit, probabil ai trecut printr-o suferinţă sau dezamăgire. Acest vis nu are nicio legătură cu copilul tău în realitate. Acesta e o avertizare pentru a fi mai grijuliu, pentru că toţi ochii sunt pe tine şi se referă, de regulă, la locul de muncă.

Visezi că ţii în braţe bebeluşul

Acest vis e o reflecţie a momentelor în care te-ai simţit iubit şi îngrijit. Erai protejat şi toată atenţia era asupra ta. E posibil ca acum aceste sentimente să fie neglijate şi să vrei mai multă atenţie şi dragoste de la cei din jurul tău.

Ce înseamnă dacă visezi un copil

Visezi că naşti un copil mort

Dacă ai visat acest lucru, trebuie să fie foarte neplăcut pentru tine. Din fericire, acesta nu e o prezicere şi nu are nicio legătură cu ce se va întâmpla în viaţa ta reală. El înseamnă că ai muncit mult şi ai eşuat. Nu ţi-ai atins obiectivele şi eşti dezamăgit. De asemenea, poate însemna încheierea unui capitol din viaţa ta sau că o parte din tine a dispărut.

Sursa: eva.ro