mamaplus

Cea mai fertilă femeie din lume are 44 de copii

-
//
20.05.2019

Până la vârsta de 23 de ani avea deja 25 de copii, iar la 36 de ani avea deja 44 de copii, pe care îi crește singură, fiind considerată mamă-eroină. Aceasta este cea mai fertilă femeie din lume.

mamaplus

Prima pereche de gemeni, la 13 ani

Mariam Nabatanzi din Uganda s-a căsătorit la vârsta de doar 12 ani cu un bărbat de 40 de ani. Un an mai târziu, femeia avea deja prima pereche de gemeni. Viața ei a fost însă una foarte grea, deoarece a locuit cu bebelușii în condiții inumane, înconjurată de câmpurile de cafea, scrie mirror.co.uk.

Mariam are acum 39 de ani și a născut până acum trei perechi de cvadrupleți, patru perechi de tripleți și șase perechi de gemeni.

Din păcate, soțul a părăsit-o în urmă cu trei ani și acum îi crește singură pe cei 44 de copii.

A uimit lumea medicală


Din cauza unor probleme grave la ovare, femeia a fost sfătuită să facă mulți copii și să evite anticoncepționalele. Ca să aiba cu ce să-și crească copiii, ea a lucrat în multe domenii, de la coafeză până la decorator.

Acum, Mariam adună fier vechi, face gin după metode tradiționale și vinde medicamente naturiste. Cu banii strânși asigură hrană familiei ei uriașe, medicamente, haine și taxele de școlarizare, deoarece vrea ca cei mici să aibă o șansă în viață.

Sursa