mamaplus

Celine Dion, în pragul anorexiei

-
//
26.04.2019

Celine Dion e din ce în ce mai slabă! Apropiații ei spun că este în pragul anorexiei, însă artista a infirmat total această versiune, spunând că nu vrea să mai fie criticată pentru faptul că a slăbit extrem de mult în ultimele luni.

mamaplus

Cântăreața a răbufnit când a văzut că toți îi atrag atenția că se va îmbolnăvi și a adăugat că vrea să fie lăsată în pace.

Dacă îmi place cum arăt? Nu vreau să vorbesc despre asta. Nu mă deranjați. Dacă nu vă place cum arăt, lăsați-mă în pace”, declara Celine Dion la Săptămâna Modei de la Paris, atunci când a fost întrebată de ce a slăbit așa mult.

De asemenea, mulți sunt de părere că solista în vârstă de 50 de ani a slăbit atât de mult pentru a fi pe placul iubitului ei tinerel, Pepe Munoz, un fost dansator de-al său. Cei doi au început o relație la sfârșitul anului 2017. Bărbatul este cu 16 ani mai tânăr decât ea.

mamaplus

Cu toate acestea, Celine Dion a declarat că se simte mai sexy ca niciodată, iar celor care o critică constant ar trebui să nu se mai uite la silueta ei. Artista a spus că nu și-ar injecta niciodată botox, însă nu spune nu tratamentelor de înfrumusețare.

„Caut mereu în reviste trucuri miraculoase pe care pot să mi le injectez eu însămi, pentru întreținere. Sunt deschisă pentru tratamente revoluționare în lumea operațiilor estetice. Nu vreau să îmi injectez botox, deoarece sunt cântăreață. Dacă este prea mult, poate crea chiar și paralizii. În timp ce cânt și nu mi se mișcă fața, mă gândesc că nu aș mai avea același impact la public”, a mărturisit Celine Dion, scrie The Sun.

mamaplus