Cerințele nemaipomenite ale unei familii care caută să angajeze o dădacă

Cerințele nemaipomenite ale unei familii care caută să angajeze o dădacă

O familie din Statele Unite a postat pe Facebook un anunț de angajare a unei dădace pentru copiii lor.

Cerințele părinților însă i-au îngrozit pe internauți. Dînşii cereau ca viitoarea dădacă să-l susțină pe Trump, să nu fi avut amenzi de circulație, să aibă nouă ani experiență la îngrijirea copiilor și să vorbească o limbă străină, scrie The Sun.

Anunțul, a cărui veridicitate nu a putut fi probată, ar fi fost postat pe Facebook și distribuit apoi pe Reddit, cu titlul 'Cerințe absurde pentru o dădacă'.

Familia scrie că dorește în calitate de dădacă o persoană, care să locuiască în apropiere, să fie licențiată în îngrijirea copiilor sau să aibă nouă ani experiență relevantă în babysitting. Lista conține 14 cerințe, una mai absurdă decît alta.

De exemplu, candidata trebuie să nu aibă tatuaje, să nu consume alcool, să aibă certificat de acordare a primului ajutor sau să nu aibă fotografii vulgare pe conturile social media. De asemenea, viitoarea dădacă trebuie să fie o iubitoare de animale și să se simtă confortabil alături de cei doi cîini pittbull ai familiei.

Familia dorește, de asemenea, ca dădaca să vorbească o a doua limbă străină și să îi învețe pe copii. Printre cerințe mai e şi doleanţa că viitoarea îngrijitoare a copiilor să fie disponibilă nonstop, inclusiv în weekend, să aibă permis de conducere și mașină proprie.

Internauții, care au văzut lista cu cerințe s-au amuzat să constate că deși familia cere ca viitoarea dădacă să nu fi avut probleme cu legea, avertizează că va trece numele acesteia prin mai multe baze de date pentru a o verifica, iar în final se oferă să plătească o parte din bani 'la negru', pentru a evita taxele. Dacă cineva ar fi îndeplinit toate condițiile cerute, ar fi urmat să aibă grijă de trei copii, un bebeluș, un copil de 3 ani și altul de 5 ani, cu o retribuţie de 15 dolari pe oră.

Sursa: noi.md