Cleopatra Stratan va susține primul sau turneu peste ocean

Cleopatra Stratan va susține primul sau turneu peste ocean

-
//
19.12.2013

Cleopatra Stratan va susține primul sau turneu peste ocean

La şapte ani de când a uimit milioane de oameni din întreaga lume prin succesul “Ghiţă”, şi a intrat de şase ori în cartea Recordurilor, Cleopatra Stratan pleacă în primul său turneu, în afara ţării. Micuta, acum in virsta de 11 ani, va deschide seria concertelor în Statele Unite, la Chicago, pe 5 ianuarie 2014.

Deplasarea sa este o premieră căci părinţii micuţei au protejat-o ani la rând de astfel de evenimente. În culmea celebrităţii ficei sale, Pavel Stratan a preferat să nu forţeze maturizarea micuţei şi, mai presus de bani şi faimă a ales să se întoarcă, alături de întreaga familie, la Chişinău, loc unde Cleopatra să ducă o viaţă normală pentru un copil de vârsta sa, departe de celebritate.

Între timp, Cleopatra a crescut şi familia Stratan a decis să se mute din nou la Bucureşti şi să o lase să concerteze în afara ţării, mai ales că aceasta era o dorinţă mai veche a micuţei artiste.

Solista se află în Cartea Recordurilor la ”Cel mai tânăr cântăreţ care a susţinut un concert”, după ce a susţinut un show live la vârsta de trei ani şi jumătate,”Cel mai tânăr talent care are propriul său album”, ”Cel mai tânăr interpret care a avut un hit pe primul loc la nivel național timp de şase săptămâni”, ”Cel mai tânăr artist care a primit 10.000 euro pentru o singură piesă”, ”Cel mai tânăr muzician care a primit 3 premii MTV”, ”Cel mai tânăr artist de succes”.