Cum arăta Natalia Gordienko în copilărie? Poze din arhivă

Cum arăta Natalia Gordienko în copilărie? Poze din arhivă

-
//
20.03.2018

Interpreta și bunica sa au răscolit prin arhiva de familie. Acestea și-au amintit de timpurile frumoase, în care Natalia era copil, cu mult dor și nostalgie. Artista a postat pe pagina sa de facebook mai multe poze de când era în fașă și până pe la 6-7 anișori. Natalia era atât de drăgălașă, iar mama sa- o femeie foarte frumoasă.

Cum arăta Natalia Gordienko în copilărie? Poze din arhivă

“Astăzi, împreună cu bunicuța mea, am selectat mai multe fotografii pentru o emisiune despre mine și viața mea. Am primit atâta plăcere din amintiri și din povestirile ei...) am fost nostalgice împreună. E atât de mișto să te uiți la fotografii, iar pe spatele lor să citești descrierea și data, care, din nefericire, nu pot fi întoarse. Fotografiile noastre sunt toate pe gadgeturi și nu în albume, deși asta este așa de cool. Sunt entuziasmată #miniMe #miniNataliaGordienko # familie # dragoste # copii”, a scris Gordienko în dreptul fotografiilor publicate.

Cum arăta Natalia Gordienko în copilărie? Poze din arhivăCum arăta Natalia Gordienko în copilărie? Poze din arhivăCum arăta Natalia Gordienko în copilărie? Poze din arhivăCum arăta Natalia Gordienko în copilărie? Poze din arhivăCum arăta Natalia Gordienko în copilărie? Poze din arhivăCum arăta Natalia Gordienko în copilărie? Poze din arhivăCum arăta Natalia Gordienko în copilărie? Poze din arhivăCum arăta Natalia Gordienko în copilărie? Poze din arhivă

Sursa: Mamaplus.MD