mamaplus.md

Cum au sărbătorit Revelionul vedetele de-acasă

-
//
02.01.2019

De Revelion, unele vedete au decis să plece peste mări și țări, iar altele au sărbătorit acasă, în sânul familiei. Iată cum arată noaptea dintre ani în pozele pozele publicate pe site-urile de socializare. 

mamaplus.md

Lilu

Prezentatoarea TV și-a luat o vacanță bine meritată și a plecat, alături de familia sa, în Cluj-Napoca. În prima zi a noului an, aceasta a scris un mesaj emoționant dedicat anului ce a trecut.

“Alături de ei. Oamenii mei. Oamenii pe care ii iubesc pana la capătul universului, adică - infinit. Tot ce imi doresc in anul care vine - dragoste și sănătate in familia mea, și in familiile voastre, pentru ca și voi sunteți familia mea, marea familia Insta.

A fost un an cu de toate, m-am îmbogățit cu prieteni noi si cu experiențe frumoase. Am călătorit in diverse destinații... însă cea mai importantă călătorie e cea in interiorul meu. Am pierdut ce nu trebuia sa fie al meu. Am acceptat prejudecățile oamenilor pentru ca nimeni nu știe cu adevarat ce simte si ce gândește un om. Am iertat pentru ca la rândul meu și eu vreau sa fiu iertata pentru nesabuintelor mele.

Va doresc sa fiti iubiți in noul an, mai mult, pentru ca atunci când omul este iubit și iubește este fericit. Sunt recunoscătoare pentru tot ce a fost, este și va fi in viața mea”

mamaplus.md

Emilian Crețu

Noaptea dintre ani l-a prins pe Emilian Crețu în Italia. Acesta le-a luat în călătorie și pe cele mai scumpe persoane din viața sa: mama, sora și nepoțica.

mamaplus.md

Cristina Gheiceanu

Bloggerița a sărbătorit Revelionul în Elveția, acolo unde este stabilită alături de soțul său. Cristina și Ovidiu au petrecut Revelionul cu părinții lor.

“2018, ai fost extraordinar, dar 2019 va fi cu totul special si cred ca va dati seama de ce!!!

P.S. ne iertati pentru fundul lui Scai 😂😂😂

La multi ani, la toata lumea”

mamaplus.md

Marinela Bezer

Bloggerița și iubitul ei sunt într-o escapadă exotică, în Maldive. Marinela se bucură din plin de vacanță și postează fotografii de-a dreptul seducătoare.

“Moș Crăciun și asistentul său se distrează pe plajă și se bucură de odihna bine meritată după o lună plină de muncă grea”

mamaplus.md

Tatiana Heghea

Interpreta îi este recunoscătoare anului 2018 pentru că i-a adus un băiețel, dar și multe succese în carieră. Aceasta a publicat câteva fotografii pe pagina sa de facebook și a scris un mesaj de mulțumire.

“Mulțumesc 2018
Mi-ai adus un dar măreț, oameni de preț, melodii frumoase, experiente unice!!
E o calitate mare sa fim recunoscatori”

mamaplus.md

Stela Mikșanski

Prezentatoarea TV e în vacanță în Italia, alături de soțul și fiica sa, Miranda.

„O plimbare de Revelion”, a scris Stela Mikșanski în dreptul unor poze din Portul Santo Stefano.

mamaplus.md

Inesa Voscoboinic

Prezentatoarea TV a sărbătorit Revelionul într-un local din capitală. Aceasta a publicat o fotografie alături de sora sa, în care ambele arată bestial.

mamaplus.md

Maggy Platon

Bloggerița și-a luat o rochie sexy din garderobă și a mers la un restaurant select din capitală, alături de soțul și prietenii săi.

mamaplus.md