mamaplus

Cum a reacționat Andreea Marin după ce Ștefan Bănică Jr. a devenit tată din nou

-
//
21.05.2019

Andreea Marin a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Ștefan Bănică Jr., dar drumurile lor s-au despărțit după ce acesta a fost surprins de paparazzi, iar Andreea a realizat că este înșelată cu Lavinia Pârva.

mamaplus

Bineînțeles, viața a mers mai departe, iar cuplul de altădată a devenit amintire. Andreea Marin are propriile proiecte, rămânând indiferentă la aflarea veștii că Ștefan Bănică Jr. este, din nou, tată. Iar un mesaj pe care l-a postat pe pagina sa de socializare spune totul despre starea de spirit a vedetei.

„De multa vreme vroiam sa fac asta: sa iau Bucureștiul la pas, fără grabă, sa aflu istoria din spatele clădirilor – bijuterie, a statuilor expresive, a bisericilor dantelate, a străduțelor cu parfum de secole apuse, a pașilor ce le-au bătut odinioară. Și am găsit – căutând o soluție de a nu sta, pentru documentare, cu telefonul în mână – un minunat tur în care 2 ghizi pricepuți ne-au făcut atât de plăcută experienta! Va recomand cu tot sufletul „Cu bastonul prin București”, un proiect de trasee-culturale pietonale, care se desfășoară în fiecare an, din primăvară până în toamnă, în diverse cartiere istorice ale orașului. Traseele-culturale măsoară 2 km, durează 2 ore, au 2 povestitori și 8 opriri interactive care îmbină poveștile vechi, istoria, arhitectura, educația vizuală și anecdotele din presa veche bucureșteană (1880-1948). Maine, la ora 17.30, e ultimul tur din luna mai și doritorii se aduna în fata Ateneului Român. Apoi un popas în gradina de poveste de la Cărturesti, în inima capitalei, și evadarea din oraș…”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Sursa