mamaplus.md

Cum să eviți stresul înainte de sărbători? Recomandări de la Daniela Ciocanu

-
//
10.12.2018

Mulți dintre noi lasă toate pregătirile de sărbători pe ultima sută de metri, iar la sfârșit de decembrie sunt atât de obosiți și extenuați, încât nu se mai pot bucura din plin de Crăciun și Revelion.

mamaplus.md

Daniela Ciocanu vine cu câteva recomandări pentru toți prietenii săi virtuali, ca să nu fie stresați de sărbători. Iată care sunt ele:

·        dacă plănuiești să oferi mici atenții celor dragi, acum e timpul să scrii o listă și să mergi în căutarea darurilor, eu le caut online, le comand pe net și aștept livrarea acasă, asta îmi salvează mult timp

·        pentru a savura și mai mult timp din atmosfera sărbătorilor de iarnă, acum e timpul pentru a vă decora locuința, brad, ghirlande, decor tematic.

·        noi deja am făcut rezerve de unele produse fără de care nu trec chefurile, am comandat de pe acum vinul și deserturile preferate pentru 25.12 și 31.12.

·        și la sfârșit de săptămâna vom căuta cel mai bun furnizor de fructe, dacă cineva cunoaște, rog mult să lăsați comentarii cu recomandări, știu că mai sunt mici secrete eu cu drag le-aș citi în comentarii.

Sursa: Mamaplus.MD